• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pencere önü pervazı

Gasly

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2014
4
0
6
35
Ankara
merhabalar acil bi çare istiyorum ev tadilatı yaptırıyoruz.pimapenlerimiz takıldı şimdi pencere önüne denizlik yaptıracaktık fakat yeterli yer yok her pencerenin altında kalorifer peteği var peteklerin sökülüp tesisatın aşağı alınması gerekiyormuş.fakat biz parkeleri yaptırdık alçı boya herşeyi yaptırdık yani mümkün değil şimdi memer yaptıramayacağımıza göre başka bi alternatif seçenek var mı pencere önünü ne yapabiliriz? lütfen yardım.

merhabalar acil bi çare istiyorum ev tadilatı yaptırıyoruz.pimapenlerimiz takıldı şimdi pencere önüne denizlik yaptıracaktık fakat yeterli yer yok her pencerenin altında kalorifer peteği var peteklerin sökülüp tesisatın aşağı alınması gerekiyormuş.fakat biz parkeleri yaptırdık alçı boya herşeyi yaptırdık yani mümkün değil şimdi memer yaptıramayacağımıza göre başka bi alternatif seçenek var mı pencere önünü ne yapabiliriz? lütfen yardım.

Merhaba bana mevcut halini fotoğraf olarak atarsanız nasıl bir malzeme ile nasıl birleşim detayı uygulamanız gerektiğini söyleyebilirim. İmalat yanlışlığı yaşamışsınız ne yazıkki ama bu yanlışlık için diğer imalatları yoksayıp yeniden yaptırmanızı bende istemem ihtiyacınızı giderecek birkaç önerim var fakat bunları görmeden söylemem yersiz olur. Fotoğraf gönderirseniz birleşim detayı ile birlikte yardımcı olabilirim. Teşekkürler.

Vivense İç Mimarı
www.vivense.com

Bu videoda nasıl uygulanacağı hakkında da bilgi alabilirsiniz denizlik uzatma profili olarak bahsettiğimiz malzemeyi kullanabilirsiniz. Fotoğraf gönderiminden önce tavsiye edebileceğim bu bağlantı linki paylaşıyorum izlerseniz eğer.

http://www.youtube.com/watch?v=tbZL9wBBd2I

Vivense İç Mimarı
www.vivense.com

Merhaba bana mevcut halini fotoğraf olarak atarsanız nasıl bir malzeme ile nasıl birleşim detayı uygulamanız gerektiğini söyleyebilirim. İmalat yanlışlığı yaşamışsınız ne yazıkki ama bu yanlışlık için diğer imalatları yoksayıp yeniden yaptırmanızı bende istemem ihtiyacınızı giderecek birkaç önerim var fakat bunları görmeden söylemem yersiz olur. Fotoğraf gönderirseniz birleşim detayı ile birlikte yardımcı olabilirim. Teşekkürler.

Vivense İç Mimarı
www.vivense.com

ilginize teşekkürler inşllah bir çare vardır umutsuzsuz açıkcası . $pencere tadilat.webp $pencere.webp resim eklemeyi inşllah yapabilmişimdir.

Vivense İç Mimarı
www.vivense.com

bize denizlik hiç yapılamaz dediler bizde şuan çaresiz kaldık videoyu izledim bize uygun mu bilemedim tabi nişanlımada bi göstereyim akşama haber veririm yine.teşekkürler.

Back
X