Pembiş Eteğim

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
45
Dikiş makinası hızıma yetiştiği surece sorun yok kaydirigubbakcemile3
Geçen yıl tatil dönuşu aldığım şile bezini dikmek şimdiye nasipmiş. Eee evde biraz tul, birazda kumaş boyası olunca yazlık tiril tiril bir etek tasarlamak kolay oldu. tabiki pullarımdan boncuklarımdan ödun vermedim yerimseniben

Bu kısma gölgeli aplike çalıştım... Transparan olmadı canım, altında astar var kaydirigubbakcemile3

Gölge Aplikenin bitiminden, tasarımı tamamlamak için artık tulleri etek ucuna kadar diktim ve uzerlerini boyadım..

Sanırım yorulduğuma değdi demi :jeyyar: Gule Gule giyeyim gezeyim bari kaydirigubbakcemile3

:jeyyar:Selmamm bu nasıll yaratıcılıktırrrr..Ulaa gerçekten makına hızına yetişemiyorr.Maşallahhhh ellerine sağlıkk çokk güell olmuşopuyorumnanaktanBecerikli arkadaşım benim:jeyyar:

:jeyyar:Selmamm bu nasıll yaratıcılıktırrrr..Ulaa gerçekten makına hızına yetişemiyorr.Maşallahhhh ellerine sağlıkk çokk güell olmuşopuyorumnanaktanBecerikli arkadaşım benim:jeyyar:

teşekkurler tatlım benim.. maşallah makinama kaydirigubbakcemile3

canım harika görunuyor etek güle güle giy inşallahopuyorumnanaktan​

Yürü kız seni kim tutar :))Ellerine sağlık...

kimse tutmasın beniiiiiiiiii delikafadulden
şaka bi yana insanın kendi tasarlayıp diktiği kıyafeti kullanması harika bi duygu, helede böyle beğeniliyorsa... teşekkurler canım opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
sersoyum ne kadar beceriklisin yaa
geçen gün elbise yapan sen değilmiydinCADIARZU
ellerine sağlık güle güle giyhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…