Pembiş Eteğim

Elinize sğlık.uğraşınız soncu değişik birşey ortaya çıkmış =)

bayıLdımmmmm
iloveyou.gif

sersoyum canım sen bunu nezaman ne ara yaptın maaşaallah diyorum sana....

makina senin hızına yetişemiyo ben hiç yetişemiyorum....

harika bişi olmuş bayıldım cicili bicili ne güzel....tam benlik :)

ellerine sağlık....

güzel günlerde kullan inşaallah.....

sersoyum canım sen bunu nezaman ne ara yaptın maaşaallah diyorum sana....

makina senin hızına yetişemiyo ben hiç yetişemiyorum....

harika bişi olmuş bayıldım cicili bicili ne güzel....tam benlik :)

ellerine sağlık....

güzel günlerde kullan inşaallah.....

teşekkurler tatlım benim opuyorumnanaktan

hiç güsel olmamış hiiççç beğenmedimm :umursamaz: kaydirigubbakcemile yeteerrrr artık hergün bakıyorum tatlı cadı bu sefer ne yapmış die bence içinin güzelliği ellerine değiyo ve sende harika şeyler yapıyosun canım benm allah nazardan korusun ii günlerde kullan çookkk güzel olmuş bidanem opuyorumnanaktan

hiç güsel olmamış hiiççç beğenmedimm :umursamaz: kaydirigubbakcemile yeteerrrr artık hergün bakıyorum tatlı cadı bu sefer ne yapmış die bence içinin güzelliği ellerine değiyo ve sende harika şeyler yapıyosun canım benm allah nazardan korusun ii günlerde kullan çookkk güzel olmuş bidanem opuyorumnanaktan

tabiki ilk olark gönulde başlıyor herşey... herşey gönulden ele, dile dökulur.. sende çok nazik ve tatlısın çok teşekkur ederim opuyorumnanaktan

cok ğüzel olmus ellerine sağlık canım
biraz fesatlık olacak ama allahım söyle ikiz ikiz bebisler versinde böyle üretici ol
bende senin gibiydim bir sürü giymedigim örgü bluzlar kocaman mutfak perdeleri cicekler ev süslemeleri
simdi ise hic bir sey yapamıyorum insallah benim gibi olursun sende :emir_bebek::emir_bebek::kedi:eek:puyorumnanaktan

cok ğüzel olmus ellerine sağlık canım
biraz fesatlık olacak ama allahım söyle ikiz ikiz bebisler versinde böyle üretici ol
bende senin gibiydim bir sürü giymedigim örgü bluzlar kocaman mutfak perdeleri cicekler ev süslemeleri
simdi ise hic bir sey yapamıyorum insallah benim gibi olursun sende :emir_bebek::emir_bebek::kedi:eek:puyorumnanaktan

canımsın..
ah aaaah zaten onların yokluğu beni bu hale getirdi ya.. yurekten amin diyorum bu fesatlığına tatlım :Saruboceq:
çok teşekkur ederim opuyorumnanaktan

yaaaa foto silinmiiş göremedm ben çok merak ettim meraktan çatlayacam valla tekrar koyabilir misin foto lütfeeeeeennnnnnnn.......

vay be ne hamarat hatunsun, bizde kadiniz diye gezinelim ortalikta-tatlicadiarzu-

X