Maske Tarifleri Pembi pembi yanaklar ?? yardm ltfenn

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

egeeeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
46
0
ben çok beyazım yanaklarımda beyaz ya yanaklarım pembiş pembiş olmasını istiyorm yüzüme bi renk gelsin şöle bi canlanıym istiyorm yardm edin nasıl olurki bu ?? :1rolleyes::uhm:

pekmez yiyebilirsin. dudaklarin da kizarir. cok guzel olursun. ama tabi kilo problemin yoksa. baskaaaa wallahi bilmiorum ki bence oylesi daha ii. benim yanaklarim kendiliginden al. azcik bi stres yapsam sicak bassa kiprkirimizi olurum. hic sevmiorum. sen bi allikla da cozebilirsin bu sorunu.

canım kan dolaşımını artıabilirsin, mesela yüzünü temizlerken yüz fırçası kullan..
dudaklarına da azıcık uygularsan dudakların da kırmızı olur =) a.s

çok teşekkür ederim bu kan dolaşımını hızlandırmayı ve pekmezi denicem :1rolleyes: dudaklarım pembe kilolu deilm normal kilodaym bembeyazm ama bembeyaz olunca yanaklar pembe olmazsa çok soluk görünüo allıkta kullanmak istemiyorm o yzden saoln denicm bnları yerimseniben

canım bi de domates maskesi vardı ama ben tarifini tam bilmiyorum..
netten bir araştır istersen, o da doğal kırmızılık veriyo diyolardı. a.s

domates maskesini araştırıyım ben bi saol cnm

bence fondtnle kapatma ya cildi beyazlatmak için forumda birçok şey var onları pembe olan yerlere uygulamayı dene boşuna tıkama gözeneklerini cnmşutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…