- 13 Mart 2015
- 4.256
- 7.863
- 358
- Konu Sahibi The Winchesters
iyi günler hanımlar. Dün taze süt aldım, 10dk civarı kaynattım, ancak ılıdıktan sonra iki defa tekrar ısıtmak zorunda kaldım oğlumdan dolayı. yoğurt ve lor peynir yaptım. Ancak lor peynir tencerede kaynarken (yani peynir olurken) pembeleşmiş gibi bir şey olmuş. Birkaç kaşık yoğurt ile yaptım, yoğurdu koyduktan biraz sonra biraz da tuz koydum. Sabah biz yedik, biraz yumuşak ve tatlımsı olmuş, hiç tuz yok gibiydi, ama oğluma vermeye içim el vermedi. Daha önce başına gelen var mı acaba? Yenir mi normalde?
Not: netten araştırdım bakteri vs yazıyor ama hazır ve açılmış peynirlerde sonradan oluşan bir durum o gördüklerim. Benim dediğim daha tencerede böyle olması. Peyniraltı suyu normal duruyor, rengi güzel bu arada. İkisinin de resmini ekliyorum. Teşekkür ederim.
Not: netten araştırdım bakteri vs yazıyor ama hazır ve açılmış peynirlerde sonradan oluşan bir durum o gördüklerim. Benim dediğim daha tencerede böyle olması. Peyniraltı suyu normal duruyor, rengi güzel bu arada. İkisinin de resmini ekliyorum. Teşekkür ederim.