Bebek İkinci El pembe veya beyaz bebek kapı süsü arıyorum

bende ankaradayım keçe işine başladım ben sana sıfır kapı süsü yapıyım mailleşelim sen nasıl istiyorsan resimler gösteriririm tüllü vs.yaparım 30 tl olur eldende teslim ederim aciliyeti yoksa

Son düzenleme:

güzelliğine güzel ama yanlış anlama sonuçta 2. el bir ürün.kargo ücretiyle piyasa fiyatı oluyor.onun yerine o fiyata ya da 5-10 tl daha vererek 0 alırım diye düşünüyorum.senin ürün tarzı 35-40 tl piyasada.5-10 tl için 2. el kullanmak istemiyorum açıkçası.satan ucuza satmalı ki kargo bedeliyle piyasanın yarısı olmalı,aksi takdirde anlamı yok benim için 2. elin.

sen ne kadar düşünüyosunki sonuçta bende mevlüt günü kullandım sonra kaldırdım duruyor öyle tozlu falan değil aldığım dükkanda tozlandığı kadar kızımın odası yok çünkü kaldırmıştım yarı fiyatına gibi düşünmüştüm aklındaki fiyat nedir?

özel mesaj gönderemedim..takı yastığını tek kimse alamzki o zaman ama..siz tek kapı süsüne ne kadar düşünüyorsunuzki

gökkuşağı motifli irem yerine "SİMAY ECE" yazılacak.30tl olur mu?salı sabahtan aştiye ya da ulusa yakın bir yerlerden alabiliriz.o gün o taraflar bize uygun.

gökkuşağı motifli irem yerine "SİMAY ECE" yazılacak.30tl olur mu?salı sabahtan aştiye ya da ulusa yakın bir yerlerden alabiliriz.o gün o taraflar bize uygun.

yetişmez salıya süre çok kısa elimdede işler var normal zamanda 3 günde bitiriyorum...

mrb kapı süsünü beğendim hangi şehirdesiniz

reısm bı turlu yukleyemedım bende leyleklı var eger ılgını cekerse maılını verırısen ordan resım atabılırm canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…