Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ankaradayım keçe işine başladım ben sana sıfır kapı süsü yapıyım mailleşelim sen nasıl istiyorsan resimler gösteriririm tüllü vs.yaparım 30 tl olur eldende teslim ederim aciliyeti yoksa
örneklerini buraya koyar mısın bir de fiyatlarını yazarsan ihtiyacı olan herkese yararlı olur.
bende ankaradayım keçe işine başladım ben sana sıfır kapı süsü yapıyım mailleşelim sen nasıl istiyorsan resimler gösteriririm tüllü vs.yaparım 30 tl olur eldende teslim ederim aciliyeti yoksa
örneklerini buraya koyar mısın bir de fiyatlarını yazarsan ihtiyacı olan herkese yararlı olur.
tabiki bende senin için netten baktım beğendiğini yapabilirim Eki Görüntüle 838181
bu resimdekileri yapabilirim siz nasıl isterseniz dizaynını yapabilirim renkler boncuklar değişebilir
isim yazılı olanların hepsini beğendim.fiyatlar ne kadar?
merhaba mesajınızı gördüm fakat size mesaj yollayamıyorum istediğiniz model hangisi ona göre cvp veriyim
gökkuşağı motifli irem yerine "SİMAY ECE" yazılacak.30tl olur mu?salı sabahtan aştiye ya da ulusa yakın bir yerlerden alabiliriz.o gün o taraflar bize uygun.
yetişmez salıya süre çok kısa elimdede işler var normal zamanda 3 günde bitiriyorum...
Eki Görüntüle 834082 selam, kullanılmış düşünürsen 20 lira kargo bana ait
şimdi farklı bi kapı süsü kullanacağımız için satıyorum
kapı süsünün çapı baya büyük. Gösterişli ve her görenin bayıldığı bir kapı süsü.
Not: Kapıya bağlanan tülü de isterseniz 25 lira kargo dahil olur. Tozlandığı için bu fiyattan satıyorum yoksa bu kalitedeki kapı süslerinin piyasa fiyatlarını siz de bilirsiniz.
Eki Görüntüle 834073
anladım,neyse sağlık olsun...
mrb kapı süsünü beğendim hangi şehirdesiniz