How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek İkinci El pembe veya beyaz bebek kapı süsü arıyorum

4ekim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
378
1
26
Çankırı
kız bebek için uygun fiyata kapı süsü arıyorum.ankara tercihimdir.elden alabilirim.diğer şehirlerden de düşünebilirim tabii ki...

Son düzenleme:
Bende pembe var canim..mailini verirsen foto gondereyim..

Canim ben ankaradayim mail adresini verirsen resimlerini yollarım cokta guzel

istersen altın yastığı da var.fiyatı 35 tl .

Eklentiler

• $kapısüsü.jpg
    $kapısüsü.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 91
canım bende de bu var..vermeye kıyamıyorum ama saklasam neye yarayacak..bari bir işe yarasın..fiyat 15 tl..

Eklentiler

• $IMG_1858.jpg
    $IMG_1858.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 82
bende de pembe kumas ay seklinde var 10 tl.resim Nasil Yukleniyor tarif edin koyayim

Antalyadanim cnm ben.yalniz eklenti diye bi yer goremedim of bi resim nasil paylasilir ya

$IMG_2531.jpg selam, kullanılmış düşünürsen 20 lira kargo bana ait
şimdi farklı bi kapı süsü kullanacağımız için satıyorum
kapı süsünün çapı baya büyük. Gösterişli ve her görenin bayıldığı bir kapı süsü.
Not: Kapıya bağlanan tülü de isterseniz 25 lira kargo dahil olur. Tozlandığı için bu fiyattan satıyorum yoksa bu kalitedeki kapı süslerinin piyasa fiyatlarını siz de bilirsiniz.

$pembe-kiz-bebek-kapi-susu-cok-ucuza-super-model__95787501_0.jpg

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 834082 selam, kullanılmış düşünürsen 20 lira kargo bana ait
şimdi farklı bi kapı süsü kullanacağımız için satıyorum
kapı süsünün çapı baya büyük. Gösterişli ve her görenin bayıldığı bir kapı süsü.
Not: Kapıya bağlanan tülü de isterseniz 25 lira kargo dahil olur. Tozlandığı için bu fiyattan satıyorum yoksa bu kalitedeki kapı süslerinin piyasa fiyatlarını siz de bilirsiniz.

Eki Görüntüle 834073

görüntü güzel ama tozlandıysa ben nasıl kullanabilirim.kuru temizlemeye mi gitmesi gerek bu durumda.

yoo kuru temizleme değil ablam önce bir leğene su doldurup tozunu çırpıyor sonra da hafif ıslak ama su damlamayacak ıslaklıktaki nemli bir bezle siliyor. beze biraz da pril sıkmak çok işe yarar. kapıya bağlanan sade tülleri ise elinde yıkayabilirsin makineye atma ama tülleri.

Son düzenleme:
ben 29 ekimde ankaraya gelebiliyorum.çankırıda yaşıyorum.annemleri almaya aştiye geleceğiz.o gün sabahtan görüşebilir miyiz acaba sizin için uygun olur mu?

Valla bilemiyorum o gün tatil yollar cok kalabalik olur başka gün olur mü hafta ici esim bir iki kez merkeze geliyor bende Cumartesi gelicem

Back