- 8 Nisan 2013
- 119
- 18
- 48
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
Elbisemin fotoğrafı aşağıdadır , internetten satın aldım. Gerçi henüz elime ulaşmadı ama ayakkabı telaşına girdim.
Taşlarından dolayı gümüş renk ayakkabı almak istiyorum :)
Yalnız açık ayakkabı tarzında düşünüyorum..
Burda bir çok abiye, ayakkabı, gelinlik vs ilanlarını görünce yardım isteyeyim dedimm..
İkinci el uygun fiyata ayakkabılarınız varsa bi bakabilir miyim?
Elbiseyi çok beğendim. Nereden ve kaça aldınız?
canım öncelikle elbiseye baayılldıım
ayakkabıya gelince bana netten ayakkabı almak pek mantıklı gelmiyor.
Beğenmeyebilirsin,numarası uymayabilir.
Bence çok uygun fiyata bulabilirsin araştırırsan.
Böyle daha çok para harcamış olursun burdan aldığın ayakkabı olmazsa.
Bu benim görüsüm
merhaba canım ben de elbiseye bayıldım malesef uygun ayakkabım yok :) nereden ve kaç liraya aldın elbiseni? peki nasıl durdu üzerine umduğun gibi mi?
Elbisemin fotoğrafı aşağıdadır , internetten satın aldım. Gerçi henüz elime ulaşmadı ama ayakkabı telaşına girdim.
Burda bir çok abiye, ayakkabı, gelinlik vs ilanlarını görünce yardım isteyeyim dedimm..
canıımm bu elbisenin aynısını aynı siteden nişanım için sipariş vermiştim..haftaya nişanım var ve hala gelmedi bende mecbur iptal ettim şimdi harıl harıl elbise arayışı içindeyim( bu elbiseyi çok beğenmiştik bizde sözlümle..güle güle kullan
elbise çok güzelmiş, ayakkabı konusunda yardımcı olamicam..
ayakkabı heryerde var aslında taşlı ayakkabılar bulabilirsin
canıımm bu elbisenin aynısını aynı siteden nişanım için sipariş vermiştim..haftaya nişanım var ve hala gelmedi bende mecbur iptal ettim şimdi harıl harıl elbise arayışı içindeyim( bu elbiseyi çok beğenmiştik bizde sözlümle..güle güle kullan
Tatlım bedeni olacaksa ve 36 beden sana uyarsa vereyim giy hala ihtiyacın var mı? İstanbul da mısın ??
Tatlım bedeni olacaksa ve 36 beden sana uyarsa vereyim giy hala ihtiyacın var mı? İstanbul da mısın ??
ayyy canım çook teşekkür ederim düşünmen yeter..giresunda yaşıyorum tatlım ben..başka aldık biz sözlümle aynısı değil tabi ama yine önü kısa arkası uzun bi model aldık..3 gün snra nişanım var sabırsızlanıyorum artık :) tekrar teşekkür ederim düşündüğün için :)
ayyy canım çook teşekkür ederim düşünmen yeter..giresunda yaşıyorum tatlım ben..başka aldık biz sözlümle aynısı değil tabi ama yine önü kısa arkası uzun bi model aldık..3 gün snra nişanım var sabırsızlanıyorum artık :) tekrar teşekkür ederim düşündüğün için :)
Halletmene sevindim tatlım :) Elbiseni merak ettimm, çok güzel geçer inşallah :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?