• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembe Taşlı elbisemin altına ikinci el / takas GÜMÜŞ ayakkabı arıyorummm...

MecnununLeylasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
119
18
48
Elbisemin fotoğrafı aşağıdadır , internetten satın aldım. Gerçi henüz elime ulaşmadı ama ayakkabı telaşına girdim.
Taşlarından dolayı gümüş renk ayakkabı almak istiyorum :)
Yalnız açık ayakkabı tarzında düşünüyorum..
Burda bir çok abiye, ayakkabı, gelinlik vs ilanlarını görünce yardım isteyeyim dedimm..

İkinci el uygun fiyata ayakkabılarınız varsa bi bakabilir miyim? :D

Free-Shipping-Grace-Karin-Sexy-Front-short-long-Back-Party-Gown-Homecoming-Prom-Ball-Formal-Evening.jpg

Konu günceldir Kadınlar Kulübü'nün meleklerii..

Düğüne az kaldı, yardım edin daa :)

Not: Netten filan uygun gümüş taşlı ayakkabı denk gelirse beni hatırlayın ve buraya link bırakıverin olur mu? :) Öptüm.

canım öncelikle elbiseye baayılldıım:16:
ayakkabıya gelince bana netten ayakkabı almak pek mantıklı gelmiyor.
Beğenmeyebilirsin,numarası uymayabilir.
Bence çok uygun fiyata bulabilirsin araştırırsan.
Böyle daha çok para harcamış olursun burdan aldığın ayakkabı olmazsa.
Bu benim görüsüm:42:

Elbisemin fotoğrafı aşağıdadır , internetten satın aldım. Gerçi henüz elime ulaşmadı ama ayakkabı telaşına girdim.
Burda bir çok abiye, ayakkabı, gelinlik vs ilanlarını görünce yardım isteyeyim dedimm..

Free-Shipping-Grace-Karin-Sexy-Front-short-long-Back-Party-Gown-Homecoming-Prom-Ball-Formal-Evening.jpg

merhaba canım ben de elbiseye bayıldım malesef uygun ayakkabım yok :) nereden ve kaç liraya aldın elbiseni? peki nasıl durdu üzerine umduğun gibi mi?

Elbiseyi çok beğendim. Nereden ve kaça aldınız?

YENİ TAŞLI DÜĞÜN BALO NİŞAN DAVET ABİYE ELBİSE GittiGidiyor'da 82126383

Gitti gidiyor'dan aldım tatlım :) Çok uyguna geldi, riskli bi alışverişti benim için hatta beden uyumsuzluğu vb bazı sorunlar yaşadım ve kargo 2 haftaya geldiği için sıkıntılar çektim ama elbiseyi çok beğendiğim için katlandım hepsine :) Ve fotoğraftakinin aynı rengi, aynı kalitesi geldi elime, tadilatlarla birlikte Şuan elbise toplamda 150 TL civarına patladı bana canım, sitede kapatılmış şuan satışı sanırım..

canım öncelikle elbiseye baayılldıım:16:
ayakkabıya gelince bana netten ayakkabı almak pek mantıklı gelmiyor.
Beğenmeyebilirsin,numarası uymayabilir.
Bence çok uygun fiyata bulabilirsin araştırırsan.
Böyle daha çok para harcamış olursun burdan aldığın ayakkabı olmazsa.
Bu benim görüsüm:42:

Haklısın canım elbise de de sıkıntı yaşadım ama beğendiğim için katlandım masraflara :)
Ayakkabıya para kalmadı ondan ikinci el ya da internet indirimlerinden mi yararlansam dediydim :/
Ama bi sonuca ulaşamadım ne yazık ki, kuzenimin düğününde giyeceğim, elbise var henüz ayakkabım yok :(
Bakırköy'e baktım ama ayakkabı abiye fiyatları filan yüksek ya, ucuzluğu da kalmadı oranın da :D :16:
Düğüne 4 5 gün kaldı, inşallah bulurum bakalım :/ :)

merhaba canım ben de elbiseye bayıldım malesef uygun ayakkabım yok :) nereden ve kaç liraya aldın elbiseni? peki nasıl durdu üzerine umduğun gibi mi?

Tatlım elbiseyi internetten 130TL'ye aldım tadilatlarla filan 150küsur oldu :)
Tadilattan gelmedi henüz, inşallah olur üzerime tam istediğim gibi bakalım.. Riskliymiş netten almak bunu anladım, umarım sonu güzel olur :42: :)

canıımm bu elbisenin aynısını aynı siteden nişanım için sipariş vermiştim..haftaya nişanım var ve hala gelmedi bende mecbur iptal ettim şimdi harıl harıl elbise arayışı içindeyim :(( bu elbiseyi çok beğenmiştik bizde sözlümle..güle güle kullan

elbise çok güzelmiş, ayakkabı konusunda yardımcı olamicam..
ayakkabı heryerde var aslında taşlı ayakkabılar bulabilirsin

canıımm bu elbisenin aynısını aynı siteden nişanım için sipariş vermiştim..haftaya nişanım var ve hala gelmedi bende mecbur iptal ettim şimdi harıl harıl elbise arayışı içindeyim :(( bu elbiseyi çok beğenmiştik bizde sözlümle..güle güle kullan

Tatlım bedeni olacaksa ve 36 beden sana uyarsa vereyim giy hala ihtiyacın var mı? İstanbul da mısın ??

Tatlım bedeni olacaksa ve 36 beden sana uyarsa vereyim giy hala ihtiyacın var mı? İstanbul da mısın ??

ayyy canım çook teşekkür ederim düşünmen yeter..giresunda yaşıyorum tatlım ben..başka aldık biz sözlümle aynısı değil tabi ama yine önü kısa arkası uzun bi model aldık..3 gün snra nişanım var sabırsızlanıyorum artık :) tekrar teşekkür ederim düşündüğün için :)

ayyy canım çook teşekkür ederim düşünmen yeter..giresunda yaşıyorum tatlım ben..başka aldık biz sözlümle aynısı değil tabi ama yine önü kısa arkası uzun bi model aldık..3 gün snra nişanım var sabırsızlanıyorum artık :) tekrar teşekkür ederim düşündüğün için :)

Halletmene sevindim tatlım :) Elbiseni merak ettimm, çok güzel geçer inşallah :):)

Back