- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
- Konu Sahibi BayanBilinmeyen
-
O kadar trajedinin içinde başlığı "pembeye dönen beyaz yalanlar" olarak algıladım, öyle geldim.
Sorular varsa alabilirim.
bende öyle algıladım :) BDV ye aramı versek az bişey.geçen bir arkadaş duyduğu olayı anlattı bana kesin fake dir dedim ,yalandır yerine.bilinç altımıza işledi yaO kadar trajedinin içinde başlığı "pembeye dönen beyaz yalanlar" olarak algıladım, öyle geldim.
Çocuğa yazık yaaa o kadar önemli mi bu kıyafetler... Bu kadar kimyasalla yıkanan şeyler mahveder bebeğin tazecik tenini1,5ay once dogum yaptım, kızıma gelen hediyeleri makinaya atmak istedim, etiket gitmis (ben kızımla ugrasırken)
Etiket kırmızıymis ve yepyeni kiyafetler pembe oldu..
Bir kez 90da yıkadım
Bir kez sicak suyla koslaya bastırdım
Tekrar 90da yıkadım.
60 da yıkadım..
Suanda 50 de yıkanıyor..
Galiba 90da yıkamak pışırırmıs.
Yardım lütfen nasil geçecek??
Suan sabun tozu,domestos,kosla var, hatta makinayada yumurta kabugu attim,daha ne yapabilirim?
O kadar trajedinin içinde başlığı "pembeye dönen beyaz yalanlar" olarak algıladım, öyle geldim.
Galiba yorumumu okumadiniz, en son arındıracam bunlardan dedim,sabun tozuyla yikayacagım.. of ya.Çocuğa yazık yaaa o kadar önemli mi bu kıyafetler... Bu kadar kimyasalla yıkanan şeyler mahveder bebeğin tazecik tenini
Okumadım, domestosu filan görünce hemen yazmak istedim açıkcası...Galiba yorumumu okumadiniz, en son arındıracam bunlardan dedim,sabun tozuyla yikayacagım.. of ya.
Sabundan başka birşeyle yıkadıysanız giydirmeyin bile bence ne olacak pembe oluversin evde giydirirsiniz.tabi tercihiniz ama kimyasalalrla bebeğinizin cildi temas etmese daha iyi.1,5ay once dogum yaptım, kızıma gelen hediyeleri makinaya atmak istedim, etiket gitmis (ben kızımla ugrasırken)
Etiket kırmızıymis ve yepyeni kiyafetler pembe oldu..
Bir kez 90da yıkadım
Bir kez sicak suyla koslaya bastırdım
Tekrar 90da yıkadım.
60 da yıkadım..
Suanda 50 de yıkanıyor..
Galiba 90da yıkamak pışırırmıs.
Yardım lütfen nasil geçecek??
Suan sabun tozu,domestos,kosla var, hatta makinayada yumurta kabugu attim,daha ne yapabilirim?
ama kimyasalla bir kere yıkanınca kıyafete işlemiş olduğunu söylemişti tv de bir profesör bence hiç onları karıştırmasaydınız ama bir arkadaşın bebeği doğduğundan beri kendi kıyafetleriyle ve detarjanla yıkadığını söyledi.Galiba yorumumu okumadiniz, en son arındıracam bunlardan dedim,sabun tozuyla yikayacagım.. of ya.
Tamam girise kocaman kocaman yazdım zaten..ben bebegime zarar verir miyim hiç..Okumadım, domestosu filan görünce hemen yazmak istedim açıkcası...
Merak etme ben sirke vs dökup arindiracam kimyasaldan o konuda kendime guveniyorumm.ama kimyasalla bir kere yıkanınca kıyafete işlemiş olduğunu söylemişti tv de bir profesör bence hiç onları karıştırmasaydınız ama bir arkadaşın bebeği doğduğundan beri kendi kıyafetleriyle ve detarjanla yıkadığını söyledi.
Merak etme ben sirke vs dökup arindiracam kimyasaldan o konuda kendime guveniyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?