Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Pembe Nişanlıklar

ben eger bu nisanlik deilde baska bi nisanlik alirsam uygun olursa alirim ama bunun gibi olursa kiralarim ama gelinligi kiralamam sanirim.

ben eger bu nisanlik deilde baska bi nisanlik alirsam uygun olursa alirim ama bunun gibi olursa kiralarim ama gelinligi kiralamam sanirim.

yok,cık,bizimkisi pembe elbisede emek var o paraya değer ama beğendiğin gelinlikte emek yok değmez o paraya diyorbeğendiğim gelinlik de pronovias alcanar,1882 euro dediler sadece gelinliğe, duvağı 392 euroymuştabi onu da denemedim henüz.tarih belli olmadığı için bişey yapamıyorum.haziranda olursa onu da alamam çünkü en az 3 ay önceden sipariş vermek gerekiyor ve o süreyi aştık şu anda.ama kısmet bakalım, belli de olmaz.hala umudum var

bende bu iki modele bayıldım...

haklisin tabi cok emek var, ama yinede kiralansa kiralardim ben sonucta bi daha giymicem ama cok uygun olsa fiyati satin alirim. imkan varsa satin alinabilir.. ama bkalim imkanlar neyi göstericek canim insallah hersey gönlünce olsun hersey cok yakin sana.. bana daha cooooooooooook var..

Öyle deme, bunlar kısmet işi,hiç belli olmaz,belki sen benden önce evlenirsin.bir de sherri hill'in üstündeki elbise hangi marka?o da güzel yani,alternetif bulmak lazım

Öyle deme, bunlar kısmet işi,hiç belli olmaz,belki sen benden önce evlenirsin.bir de sherri hill'in üstündeki elbise hangi marka?o da güzel yani,alternetif bulmak lazım

o elbisenin markasini bilmiyorum arastirmadimda ama güzel..bosver o elbiseyi sen sherri yi kap gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…