Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Pembe Nişanlıklar

Niaşnlım gelinliği kiralarız ama bu elbiseyi alırım sana dedi,hala duruyorsa mutlaka deneyecem,artık yakışırsa alırım,kısmet, ne diyelim.ama sen benden önce denersen mutlaka haber ver olur mu çok merak ediyorum gerçekte nasıl diye.

ben eger bu nisanlik deilde baska bi nisanlik alirsam uygun olursa alirim ama bunun gibi olursa kiralarim ama gelinligi kiralamam sanirim.

ben eger bu nisanlik deilde baska bi nisanlik alirsam uygun olursa alirim ama bunun gibi olursa kiralarim ama gelinligi kiralamam sanirim.

yok,cık,bizimkisi pembe elbisede emek var o paraya değer ama beğendiğin gelinlikte emek yok değmez o paraya diyor:63:beğendiğim gelinlik de pronovias alcanar,1882 euro dediler sadece gelinliğe, duvağı 392 euroymuş:43:tabi onu da denemedim henüz.tarih belli olmadığı için bişey yapamıyorum.haziranda olursa onu da alamam çünkü en az 3 ay önceden sipariş vermek gerekiyor ve o süreyi aştık şu anda.ama kısmet bakalım, belli de olmaz.hala umudum var:66:

20258_310423469627_294908259627_3292782_7229180_n.jpg

22158_297630484627_294908259627_3246456_3538678_n.jpg

bende bunlara bayildimmmm bunlari ben nasil bulucamkiiii yaaa istedigim renk bu iste bu renk bi nisanlik istiyorum kacgündür arayip bulamadigimmm renk buuuu ...diktirsem aynisinin kabarik olanini dikebilirlermi ki :S dikmelerine güvenemem sanki yapamazlarmis gibi geliyorrrr
ya ben yurtdisindayim nisanim icin sadece 3 hafta zamanim olucak o sirada sanirim elbise alamam deilmi? hic bilgim yok bulsam hemen bana göre ayarlayablirlermi...yoksa ben burdan mi alsam, buradada cok pahali ama gitmeden icim rahat bi sekilde gidicem buradan alirsamda..

bende bu iki modele bayıldım...

yok,cık,bizimkisi pembe elbisede emek var o paraya değer ama beğendiğin gelinlikte emek yok değmez o paraya diyor:63:beğendiğim gelinlik de pronovias alcanar,1882 euro dediler sadece gelinliğe, duvağı 392 euroymuş:43:tabi onu da denemedim henüz.tarih belli olmadığı için bişey yapamıyorum.haziranda olursa onu da alamam çünkü en az 3 ay önceden sipariş vermek gerekiyor ve o süreyi aştık şu anda.ama kısmet bakalım, belli de olmaz.hala umudum var:66:

haklisin tabi cok emek var, ama yinede kiralansa kiralardim ben sonucta bi daha giymicem ama cok uygun olsa fiyati satin alirim. imkan varsa satin alinabilir.. ama bkalim imkanlar neyi göstericek :D canim insallah hersey gönlünce olsun hersey cok yakin sana.. bana daha cooooooooooook var..

haklisin tabi cok emek var, ama yinede kiralansa kiralardim ben sonucta bi daha giymicem ama cok uygun olsa fiyati satin alirim. imkan varsa satin alinabilir.. ama bkalim imkanlar neyi göstericek :D canim insallah hersey gönlünce olsun hersey cok yakin sana.. bana daha cooooooooooook var..

Öyle deme, bunlar kısmet işi,hiç belli olmaz,belki sen benden önce evlenirsin.bir de sherri hill'in üstündeki elbise hangi marka?o da güzel yani,alternetif bulmak lazım:46:

Öyle deme, bunlar kısmet işi,hiç belli olmaz,belki sen benden önce evlenirsin.bir de sherri hill'in üstündeki elbise hangi marka?o da güzel yani,alternetif bulmak lazım:46:

o elbisenin markasini bilmiyorum arastirmadimda ama güzel..bosver o elbiseyi sen sherri yi kap gel :52:

Back