BurcumO,benim bu elbiseyi Türkiye'de bulma hikayem çoook komik.internette girmediğim site kalmamıştı bunun için.üye olduğum her blog da Türkiye'de satılmıyor denmişti.ben de vazgeçmiştim onu almaktan,çünkü internetten istetirsem hem gümrük sorundu hem de yakışmazsa diye çok korkuyordum.neyse, başka bir marka var jovani diye,mutlaka incele onda da dehşet elbiseler var, orda bir elbise beğendim,sitesinde Türkiye'de satış yapan yerleri buldum,başladım tek tek aramaya.ya numaralar yanlıştı ya da artık o markayı satmıyoruz dediler.sonunda iris hanımın dükkanının numarasını çevirdim.kendisi bizzat ilgilendi,istediğin modelin kodunu ver stoktan bakayım,yarım saat sonra tekrar ara dedi.aradım,sen bu modeli nerden buldun,daha amerikada bile stoklarda yok dedi
yaaa dedim bu da benim şansım işte dedim zaten başka bir markanın elbisesini de arıyorum onun Türkiye'de satışı bile yok dedim,neymiş o marka söyle bakim dedi,sherri hill dedim,hangisi dedi,pembe güllü olan dedim,kodunu söledim,aaaaa dedi ben satıyorum onu dedi hatta şu anda elimde var istersen gel dene dedi,şok şok şok geçirdim tabi
neyse işte durumu anlattım,şu anda gelemeyeceğimi ama tarih kesinleşirse kesin yanınıza gelirim dedim,ilgilendi sağolsun.Fiyat olarak 2000 tl. demişti o zaman ama peşin alımlarda indirim yapacağını söylemişti.amerikadan istetsen fiyatı 650 dolar,en az 75 dolarda kargo için istiyolar.725 dolar etti,bi de Türkiyê'de internetten yurt dışı alışveriş limiti 150 dolar,aşınca en yakın gümrük müdürlüğüne git,yok zart için vergi yok zurt için vergi,bildiğim kadarıyla malın fiyatının %20sini ödüyorsun gümrüğe.zaten 1500ü buluor.birde o sıkıntıya değmez,valla iris hanımda bulursam,kalmışsa ve en önemlisi benim gibi minyatür birine yakışırsa direk alacam.elbisenin kırmızısını da gördüm ama ten rengime kırmızı gitmiyor,bir de kırmızıda çiçekler çok belli değil gibi geldi bana,o yüzden tercihim pembeden yana
benim kınam kısmetse bu sene olacak,haziran-temmuz ya da en geç eylül başında.haberleşiriz tabeee:81:bence önü güzel ama karar senin
ama diğer bloglardan okuduğum kadarıyla İstanbuldaki terziler bu modeli dikmeyi reddetmişler,aynısı gibi olmaz,o gülleri o şekilde yapamayız filan demişler:18:yine de sen bilirsin,tanıdığın güvendiğin bir terzi varsa diktirebilirsin.ayyy çok konuştum yine,çenem düştü,kusura bakma