evet canım o çok farklı ve güzel benim gelinligim cok sadeydi ondan pek sorun yasamadım ama 1 prova gelmene gerek yok dediler 2 günde 1 gittim aşamaları takip etmek için hatta fransız güpüründe ki çiçekleri tek tek kestirip diktirdimsağolsunlar hiçbişi demediler aman 10 keremi evlencem zemuszemus cok yardımcıda oluyorlar mutlaka git orda pek güzel modeller yok ama ben ünlü modellerin birebir dikilmişlerini gördum orda
yazdım canım önceki mesajda kugu moda evi ama mersindeki yerin web sayfası yok sen mersinde birine fotoyu gnder bence gidip sorsunlar
sanirim ben nisani evde yapicam ev icin abartili ama kina icin yaptirabilirim sherri hill elbisesini... ama emin deilim kirmizisimi yoksa pembesinimi yaptirsam diye..kirmizisida cok süper bi kirmizi yaaa karar veremiyorum. gerci daha cokkk var benim kinaya seneye dügünden 3-4 gün önce yapmak istiyorum..bu arada elbiseyi ben arastirdim fiyatini buldum 600 euro diyorlar cok pahali diilmi sencede yoksabilmiyrm yaa
pembede gercekten cok tatli oluyor ama ya :)
ya bi kına için dusunsen 600 euro cok bana göre baska seylere bak daha sade bişilere
BurcumO, ben de kendi kına gecem için pembe sherri hill'i almayı planlıyorum.diktirmicem orjinalini alcam,tabi yakışırsa:)salonda yapılacak bir kına için hiç de abartılı değil bence.insan hayatta 1 kez evleniyor, 1 kez kınası olacak,en abartılı, şaşalı,süslü giyinen de sen olmalısın bence.yakıştıysa al derim,tabi hala kınan yapılmadıysa ya da kına elbisesi almadıysan.
BurcumO, henüz yeni üyeyim ve mesaj limitim dolmadan özelden mesaj atamıyormuşum:)ben bu elbiseye ba-yı-lı-yorum.bu sitede değil yaklaşık 1 yıl kadar önce bir moda blogunda görmüştüm, kızlardan biri bu elbiseyi Türkiye'de bulamamış, diken de olmamış ama benzer bir nişan elbisesi diktirmişti,yanına da orjinal resmi koymuştu,o zamandan beri vurgunum elbiseye.kesinlikle yakışırsa bunu alacam, orası garanti yani:)amaaaa netten değil,sana bir müjde vereyim,elbisenin Türkiye'de satışı var!!!!kimse bilmiyor ama sayemde herkes öğrenmiş olacak:)ben de tesadüf eseri öğrendim, uzun hikaye, ama İstanbul'da satışını yapan bir yer var, tabi bu söylediğim aralık gibiydi.elinde US bedenine göre yanlış hatırlamıyorsam 4 ya da 6 bedenin olduğunu gelip deneyebileceğimi söylemişti.İstanbul Nişantaşı'nda bir yerdi,sahibinin adı İris,İris İstanbul sanırım mağazanın adı da,internetten bulmuştum.ben Anadolu'da olduğumdan ve tarih bile belli olmadığından gidemedim.ama sen İstanbul'daysan mutlaka bir bak, dene ve görüşlerini yaz olur mu?çok merak ediyorum resimdeki kadar güzel mi diye?
aynennn bende bu elbiseyi görünce asik olmustum resmenhatta sayfasina girip mesaj atmistim cevapta gelmisti bedenimi falan istediler ama sonra geri cevap yazmadim hem fiyatindan dolayi hemde gelirse begenmezsemdiye korkmustum.. ama seni karsima allah cikardi :)) türkiyede varmi diye ben netten arastirmistim ama birsey bulamamistim..ben istanbulda yasamiyorum malesef almanyada yasiyorum. ama orada varsa buradada vardir belki :) ama ben buradada bulamadim. ama istanbulada gidebilirim bu elbise icin belki. fiyatini merak ettim simdi sen biliyormusun fiyatini ? ama belki istanbula gitmedende postayla gönderebiliyorlardir begenmeyince de geri gönderebiliyorsundur. bilmiyorm bu elbisenin kirmizisni gördünmü ama oda cok harika duruyor. ama pembe daha saf duruyor.. senin kina bu senemi olucak ? benim kina yada nisan seneye olucak mayis ayi gibi. seninki tahminen nezaman olucak? ona göre birbirimizle haberlesiriz :)) he birde ben elbisenin ön kismini cok fazla begenmedigim icin kararsizdim ama arkasi tam istedigim gibi önünüde o sekilde yaptirabilsem süper tam istedigim gibi olucak
BurcumO,benim bu elbiseyi Türkiye'de bulma hikayem çoook komik.internette girmediğim site kalmamıştı bunun için.üye olduğum her blog da Türkiye'de satılmıyor denmişti.ben de vazgeçmiştim onu almaktan,çünkü internetten istetirsem hem gümrük sorundu hem de yakışmazsa diye çok korkuyordum.neyse, başka bir marka var jovani diye,mutlaka incele onda da dehşet elbiseler var, orda bir elbise beğendim,sitesinde Türkiye'de satış yapan yerleri buldum,başladım tek tek aramaya.ya numaralar yanlıştı ya da artık o markayı satmıyoruz dediler.sonunda iris hanımın dükkanının numarasını çevirdim.kendisi bizzat ilgilendi,istediğin modelin kodunu ver stoktan bakayım,yarım saat sonra tekrar ara dedi.aradım,sen bu modeli nerden buldun,daha amerikada bile stoklarda yok dediyaaa dedim bu da benim şansım işte dedim zaten başka bir markanın elbisesini de arıyorum onun Türkiye'de satışı bile yok dedim,neymiş o marka söyle bakim dedi,sherri hill dedim,hangisi dedi,pembe güllü olan dedim,kodunu söledim,aaaaa dedi ben satıyorum onu dedi hatta şu anda elimde var istersen gel dene dedi,şok şok şok geçirdim tabi neyse işte durumu anlattım,şu anda gelemeyeceğimi ama tarih kesinleşirse kesin yanınıza gelirim dedim,ilgilendi sağolsun.Fiyat olarak 2000 tl. demişti o zaman ama peşin alımlarda indirim yapacağını söylemişti.amerikadan istetsen fiyatı 650 dolar,en az 75 dolarda kargo için istiyolar.725 dolar etti,bi de Türkiyê'de internetten yurt dışı alışveriş limiti 150 dolar,aşınca en yakın gümrük müdürlüğüne git,yok zart için vergi yok zurt için vergi,bildiğim kadarıyla malın fiyatının %20sini ödüyorsun gümrüğe.zaten 1500ü buluor.birde o sıkıntıya değmez,valla iris hanımda bulursam,kalmışsa ve en önemlisi benim gibi minyatür birine yakışırsa direk alacam.elbisenin kırmızısını da gördüm ama ten rengime kırmızı gitmiyor,bir de kırmızıda çiçekler çok belli değil gibi geldi bana,o yüzden tercihim pembeden yana benim kınam kısmetse bu sene olacak,haziran-temmuz ya da en geç eylül başında.haberleşiriz tabeee:81:bence önü güzel ama karar senin ama diğer bloglardan okuduğum kadarıyla İstanbuldaki terziler bu modeli dikmeyi reddetmişler,aynısı gibi olmaz,o gülleri o şekilde yapamayız filan demişler:18:yine de sen bilirsin,tanıdığın güvendiğin bir terzi varsa diktirebilirsin.ayyy çok konuştum yine,çenem düştü,kusura bakma
hnmm sen benden önce gidiciymissin :))ya fiyat biraz tuzlu geldi bana. belki okadar ilgi göstermeseydin okadar pahali söylemicekti:) ama ben almanyada yasiyorum bana arti gönderim icin nekadar isterler bilemiyorum.ama kinam nisan falan türkiyede olcak..benim gibi minyatür gibi birine deyince merak ettim senievet bende düsndüm diktiriyimmi diye hic güvenemem böyle güzel bi modeli kolay kolay dikemezler bence.. yani diktirmem ben..ama dedigin markayada bakicam jovaniye. sanirim zevklerimiz ayni
biraz önce jovaniyede baktim oradada bitane cok begendim ama beyaz renkti baska renkleride varmidir bilmiyorum. keske iris e sorsaydin o elbise antalyada izmirde falanda varmi diye bence oralarda fiyat olarak daha ucuz olabilir sherri hill.
Allah var şimdi, İris Hanım beğenirsen uygun birşeyler yaparız dedi,yani pazarlık yapılabilir, fiyat daha da düşebilir.En iyi ihtimalle 1500 Tl. olabilir mesela.elbiseyi istetip deneyip olmazsa tekrar kargolatacaklarını sanmıyorumminyatürden kastım da gerçekten minyatür olmam kısa boy ve zayıf beden yani,elbisenin üzerimde resimlerdeki gibi duracağından şüphem var ama yine de denemezsem bilemem değil mi jovani benim diğer alternatifim,ona da bayılıyorum,üstelik Türkiye'de daha çok satış noktası var.jovani de favorilerim evening dress'de 17270 ve prom dress de 9347.çok çok çok beğeniyorum.özellikle 17270'e hastayım, ama nişanlım sırtı çok açık dedi,beğenmedi ayrıca evening dress de 71642 ve prom dressde 9107'de fena değil.bakacaz artık.fiyatları sherri hill'den daha yüksek ama güzel elbiseler.internette sherri hill'in almanyadaki satış noktalarını bulamadım ama jovani'nin hamburg,frankfurt, moosburg, stuttgart ve cologne'de satış noktaları varmış.
1500 yaparsa bence yine iyi. baktim simdi verdigin resim nolarina 17270 benim cok hosuma gitti cok güzel. ama bence imkanin varsa sherri hill i al ben ondan daha güzel bi elbiseyle karsilasmadim daha :) resime bakinca kendimi hayal aleminde hissediyorm cokkk hosssss bende alirsam kinamda giyerim ancak onu..sherri hill malesef burada yok olsa mutlaka giderim denerdim yani..istanbuluda hic bilmem tanimam nasil yapicam bilmiyorum yaa.. bu ara bende senin gibiyim uzun boylu deilim zayifim..ama inanki bize yakisir bu cünkü sonucta kilolu deiliz.. topuklu ayakkabi giydimmi prensesler gibi oluruzhe birde sey dicem sherri hill i kiralama gibi bisey mümkünmü sormusmuydun öyle birsey ?
sunlarada bak jovanide bence bunlarda güzeller..arama motoruna yazinca direk cikiyorlar...7754, 7333, 15528, 71451, 71436, 9022, bunada bayildimmmm 71449, 15303 simdilik bukadar hem kendim icin kaydettim hemde sen istersen bakabilirsin
valla kiralanabilse bence güzel olurdu en azindan acimazdik paraya :) hadi bakalim kismet olucakmi onu giymek :) ingiltereye gidip onunla ugrascami sanmiyorm ama istanbula ancak gidebilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?