Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fascination'la zevklerimiz aynıkaydirigubbakcemile3
Paylaşım için teşekkürler canıma.s.
burcucum benim gelinligim 2 haftada dikildi sorun etme iyi bir moda evini ayarlarsan 1 haftadada biter sık sık gidip takip edersin
ben mersinde diktirdim 600 tl ye 1 sene oldu tabi kuğu moda evi mersinde kime sorsan bilir tevfik sırrı gür lisesisin yanında özgür çocuk parkının orda moda evleri var orda diktirdim önceden gitmiştim ama 2 haftada dikildi tek provayla zaten kuması aksesuarları fln ben sectim birlikte karar verdik yani ben memnun kaldım bir bak derim
cok saol canim cok iyi oldu ögrendigim.. bende oraya kesinlikle ugrarim biliyorum orayi hatta hep oradan gecerken gelinlikler falan görüyordum...bende bu elbiseyi istersem resmini götürürüm insallah aynisini dikebilirler.. sitesinden alsam hem pahali hemde gelicek hadi yakindan begenmezsem fln diye tereddütlerim var.. hemde sitesi ingilizce hic bise anlamiyorm olmazsa geri gönderebilirmiyim fln diye..diktirirsemde satin almis gibi olucam aslinda pek bi fark olmicak.. birde zor dikilcek bi elbise gibi duruyor... ama bu resimleri iyiki paylasmissin bu elbiseye asik oldum :))