Maske Tarifleri pembe maskeyi duyan kullananlar var mıı ???

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

sevda89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
61
0
kızlar suanda bir çok sosyal paylaşım sitelerinde pembe maskenin reklamı yapılıyor, öyle bir gecer zamankideki berrnin yüzüne uygulandığı şeklinde ve basarılı sonucun etkisini pembe maskeyle açıklıyorlar... içinde kil olduğu için doğru olabileceğini düşünüyorum ama yinede emin değilimm aranızda kullanan yada bir fikri olan var mı??

canım ben kullandım sivilceleri kurutuyo azaltıyoo yani ama berrin kullanmamış onu magazinde açıkladı pembe maske diye birşey yok dedi ama çok büyük bi mucize bekleme yani ama yinede iyi yani azaltıyo sivilceyi

kızlar pembe maske hıc bır ıse yaramadı.az sıvılce sorunu olanları bılemem ama bende hıc ıse yaramadı etkı bıle yapmadı paranızı cope atacagınıza cılt doktoruna gıdın hap kullanmaya baslayın derım ben 6ay kullandım yuzum kollarım sırtım butun sıvılceler gıttı.o eskı halımden eser yok sımdı :KK3: her goren cok guzellesmıssın dıyo.:63:

X