Sivilceli Ciltler Pembe Maske Nasıl Yapılır

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

neclaaydin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
11
0
Pembe Maske evde yapılabilecek gibi görünmesine rağmen kendiniz yaptığınıda etkisi olan bir maske çıkması oldukça zordur nedeni gerekli ekipman ve bilginiz olmmasından kaynaklanır ayrıca içine katacağınız bitkisel karışımları temin etmek hem zor hem zahmetlidir.
Fakat ben genede size aşağıda tarif vereceğim .

Bunda önce bir ipucu vereyim eğer pembe maskeyi hazır alacaksanız marka önemli değil Herbal Pembe Maske olmasına dikkat edin her markanın iki tip urunu var normal ve bu.Herbalde üretim tekniğinden dolayı içine eklenen bitkisel karışımlar daha az zarar gördüğü için diğerinden 2 kat etkilidir.

Şimdi Gelelim Pembe Maske Tarifine

İhtiyacınız Olan MalzemelerPembe Maske Tarifi

1 Gazlı bez
1 yemek kaşığı gül suyu
1 yemek kaşığı gül yağı
1 yemek kaşığı avakado yağı
1 yemek kaşığı badem yağı
1 yemek kaşığı kayısı yağı
2 yemek kaşığı kil
1 e vitamini kapsülü

Hazırlanışı
Öncelikle yüzümüze pieling yapıyoruz ardından tüm malzemeleri karıştırıyoruz. yüzümüze 1 kat gazlı bez örterek maskeyi gazlı bez üzerinden sürüyoruz.bu maske çıkarken yüzün tahriş olmasını engelliyor.maske kurudugunda yüzden çıkartıyoruz.gün aşrı 10 seans uyguluyoruz.

bu karışımları yapınca pembe renk mi oluyo

bide gün aşırı yani hergün olması dikkatimi çekti

faydası olur mu gerçektennn

hazırları acaba nerde satılıyo ben hiç rastlamadım bide fiyatı nası biliyor musunn?

pembe maske etkili bir ürün bakmayın haberlere sonradan çıktı Ismarlama haber olduğu bir firmanın 300 Tl lik benzer ürünün satışlarını çok azaltığından bu ürün önünü kesmek istemişler nerde satıldığına gelince her yerde var internette pek çok yer satıyor yada güzellik mağazalarına gitiğindede bulabilirsin

X