Lekeler, Çiller pembe maske kullanmaya başladım sonuçlar...

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

34mrv92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2010
22
0
mrblar :87:
cumartesi günü aldım maskeyi dün ikinci kez kullandım gözlemlerimde cilt rengi açıldı çok hafif sivlcelerime etkisi oldu galiba ya da regl dönemim geçti diye söndüler onu bilmiyorum :97: kuruyunca fazla acıttı çıkartması kalıp hallinde çıkartın diyo ben ilk gün dayanamayıp yıkadım ikinci gün biraz kastım ve soyarak çıkarttım yumuşacık yapıyo ama böyle soyunca cildimizi yıpratır...
ve arkadaşımın tanıdığı var diye ben baya bi ucuza aldım 79 tl falan değil 35 tl bide 5 kullanımlık diyo ama daha fazla gider gibi gözüküyo doğal olduğu içinde zararlı olucağını pek düşünmüyorum :97:

iyi günler

zaten satış fiyatları 79 sen neden o kadar verdin ki :2: nyse canım sağolsn de geç bişecikler olmaz :) benim erkek arkadaşımın tanıdğı medical ürünler satan bi abi var ondan ucuza alıyor

şimdi birçok pembe maske çıktı hanigisi sahte hangisi gercek naısl bılecez .:44::44::26:

kızlar neden para verdiniz ki bu şeye çok merak ettiyseniz evde yapın var tarifi internette yılda en az bir kere böyle şeyler esip geçiyor.

normal medicalclerin sattğı sipariş verincede onlar gönderiyo zaten... cidden ya tarifinide verdiler televizyonda

kızlarrr bugün siparişini verdim bakalım sonuçları paylaşırım. Hemde 23,5 Tl ye gurupanyada şuanda indirim var.

içeriğine baktım,shopping tvde kızlar....o kadar para vermeye değmez,,,, anımsadıkalrımı yazıyım size: su, etil alkol, gliserin, aloe vera özü, gülsuyu, kayısı yağı,lanonil vs...,,,, bide bunları kıvamlamak için kimyevi emulgatörler bir dizi....maliyeti 15tl yi geçmez,,,

hıc almayın sakın
soyulan maske gelıyor
yok oyle kalıp gıbı pembe falan degıl
salak gıbı 75 tl verdım
sonra gıttım aktarlardan beyaz kul gul suyu odur budur aldım bıde kendım yapayım bakarmı tutar belkı dedım
yok ya
hıkaye
hep reklam

tutmaz arkadaşım,,,,emulgatörlerle kıvamlanıyor içerikteki maddeler.....evde yapılamaz bu maske,,,,,kimyasal bir maske bu,,,,ayrıca hyoluronic acid var içeriğinde,,,bunun sahte olmayanı da çok pahalıdır...kolay kolay bulamazsınız...

işte tutmuyor onu dıyorum ızmırde bır salonda yapılıyormus ben gıtmedım arkadasım gıtmıs oda soyledı mumya gıbı yuzunde kalıp halınde cıkıyormus ..
bu ınternette satılanlar normal soyulan maske gıbı ıncecık yuzunde kuruyor soyuyorsun
anlamadımkı bende

nette sipariş alan birtakım firmalar demek ki sahte ürün gönderiyolar ,,,,çünki ciddi bir tesis işlemi var bu maskede,,öyle güzellik salonunda felan hazırlancak türden bir maske de değil aslına bakarsanız... hazır alınan bir paketin içine bişiyler katıp tatbik ediyorlardır en fazla salonlarda....kimyager olmayan normal vatandaş yada sıradan güzellik uzmanı bunu tek başına hazırlayamaz....

Son düzenleme:
kızlar ben de çok sinirlendim. ne umutlarla aldım yaptım...ama kalıp gibi çıktığı falan yok hatta zar zor çıkıyor o maskeyi çıkartmak için yüzümü mahvettim. Ağda gibi yapışıyor çıkartmaya çalışırken tüylerim çekiliyor canım çok yandı çok sinirlendim ben mi yanlış uyguluyorum sahte mi anlamadım gitti...

merhaba arkadaşlar,
hepiniz gelen maskenin kalıp halinde çıkmamasından şiyaket etmişsiniz ama evde ancak soyulan maske kullanılabilir;eğer googleda aratırsanız kalıp halinde uygulanan maske tüm yüze;kaş,göz,dudak bölgelerini de kaplıyor ve bildiğim kadarıyla sıcaklığı birden düşüp yükseliyor;yani kalıp halindeki pembe maskeyi ancak bir uzman uygulayabilir;soyulan maske ev tipi;kalınca sürerseniz kolayca çıkıyor.
Ben vimjodan sipariş ettim kullandım;blogda her kullanım sonrası değişimi fotoladım ve ayrıca içeriğini araştırdım;buraya ilk ve 4.uygulama sonrası fotolarını koyayım belki yardımcı olur;daha ayrıntılı öğrenmek isterseniz bloguma beklerim:)

gercekten böyle mı oldu:0yoksa diğer yanagın mı bıze gösterdıgın 2 farklı yanak mı?

Arkadaşlar ben aldım, ikinci günüm şuana kadar değişen birşey olmadı zannetmiyorum ki olsun da. Arkadaşımızın yine işine yaramış sanırım ama benim aldığım sonuç SIFIR! yine de değişen birşey olursa sizi bilgilendiririm. Boşuna para vermeyin.

ben de orjinalini aldım ya da kandırıldım bilemiyorum ancak soyulması çok zor arkadaşlarımın dediği gibi ağda kadar acıtıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…