Lekeler, Çiller pembe maske kullanmaya başladım sonuçlar...

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
merhaba arkadaşlar,
hepiniz gelen maskenin kalıp halinde çıkmamasından şiyaket etmişsiniz ama evde ancak soyulan maske kullanılabilir;eğer googleda aratırsanız kalıp halinde uygulanan maske tüm yüze;kaş,göz,dudak bölgelerini de kaplıyor ve bildiğim kadarıyla sıcaklığı birden düşüp yükseliyor;yani kalıp halindeki pembe maskeyi ancak bir uzman uygulayabilir;soyulan maske ev tipi;kalınca sürerseniz kolayca çıkıyor.
Ben vimjodan sipariş ettim kullandım;blogda her kullanım sonrası değişimi fotoladım ve ayrıca içeriğini araştırdım;buraya ilk ve 4.uygulama sonrası fotolarını koyayım belki yardımcı olur;daha ayrıntılı öğrenmek isterseniz bloguma beklerim:)
Eki Görüntüle 214508
Eki Görüntüle 214509

hepsi kaybolmuş ya nası yaptın cnmm denemeyi düşünüom

bence nette satılanlara artık güven olmaz. heryerde satılıyor. bu kadar kolay olmamalı. altın çilek mevzusuna döndü. en iyisi maden paraya kıyacağız uzmana gitmek. yüz bu daha da kötü olursa yaparken zarar verirsek bide onunla uğraşıcaz.

arkdaşlar bende almak isityorum şipariş vericem ama korkuyorum kullandıktan sonra yüzüm daha kötü olur diye malum pembe maskenin içerisinde kreistal tuz varmış bu kristal tuz 42 derece de cildi ısıtıp soğutuyormuş maskeyi çıkardıktan sonra yüzüm kıpkırmızı kalmasın kullananlardan bu konu hakkında yorum yaparlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler :KK70:

KIZLAR o 20 lira 30 lira olanların hepsi sahte tek gercek pembe maske La Sente Pembe Maske fiyatıda 79 TL kesınlıkle ındrıme falanda girmez ben evkurdan aldım 12 taksıtle :KK70: cok guzel kesınlıkle tavsıye edıyorum bıde kalıp halınde cıkarın dıo ya orjınali yani La Sente kalıp halınde cıkıo ama bı kutunun hepsını uygulaman lazım cok sacma ben ınce bı tabaka halınde suruorum sonrada soyuorum hıc acı falan da olmuo sahtelerı yırtıo resmen yüzü sakın aa bu daha ucuz nıe 79 tl verım demeyın maferdersınız yuzunuzu cok guzel bı urun ama tavsıye edıorum evde yapmayada üşenırım ya bıde bısuru sey var ıcınde yalan yanlıs yapıpta mağdur olmaya gerek yok bnce :KK51:

Arkadaşlar bende başta inanmıyorum xxxxx kreminin sonuç verebileceğinden. Fakat orjinalini kullanmaya başladıktan sonra inanılmaz faydasını gördüm. 1 Haftada inanılmaz sonuç aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bende başta inanmıyoruxxxxmkreminin sonuç verebileceğinden. Fakat orjinalini kullanmaya başladıktan sonra inanılmaz faydasını gördüm. 1 Haftada inanılmaz sonuç aldım.

bütün pembe maske topiklerine aynı cümleleri kopyala yapıştır yapıp reklam yapıyorsunuz
gerçekten kullanıp memnun kalan bir müşteri değilsiniz
eminim bu moderatörlerin gözünden kaçmayacaktır.....

Son düzenleyen: Moderatör:
bende almaya çok meraklıydım ama konu başlıklarını ve yorumları okuyunca vazgeçtim. ayrıca sivilce sorunum yok gözeneklerim var bi etkisi olucağını sanmıyorum .s

merhaba arkadaşlar,
hepiniz gelen maskenin kalıp halinde çıkmamasından şiyaket etmişsiniz ama evde ancak soyulan maske kullanılabilir;eğer googleda aratırsanız kalıp halinde uygulanan maske tüm yüze;kaş,göz,dudak bölgelerini de kaplıyor ve bildiğim kadarıyla sıcaklığı birden düşüp yükseliyor;yani kalıp halindeki pembe maskeyi ancak bir uzman uygulayabilir;soyulan maske ev tipi;kalınca sürerseniz kolayca çıkıyor.
Ben vimjodan sipariş ettim kullandım;blogda her kullanım sonrası değişimi fotoladım ve ayrıca içeriğini araştırdım;buraya ilk ve 4.uygulama sonrası fotolarını koyayım belki yardımcı olur;daha ayrıntılı öğrenmek isterseniz bloguma beklerim:)
Eki Görüntüle 214508
Eki Görüntüle 214509

burdan diğer ynağın gibi duruyor.

mrb kızlar bende aldım pembe maske. 2 kutu almıstım.tek kutu 5 kullanımlık diye ama cok kullanımlık oldu :) fakat hiçbir faydasını görmedim:KK43: tek keyifli yanı yüzünde sakız gibi elastiki pembe seyi yüzünden cekerek almak :)) keyifliydi :KK66:

kızlar bende kullandım jenerasyon firmasının ustelik 70 tl para baymıstım :KK43: ama yüzümü yumusatması haricinde hiç bişi olmadı ne lekeler için nede sivilce için :/

X