Gebeliğe Hazırlık Pembe leke gördüm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yoktur bebeğim benim ben de çok korktum bir şey olmadı şükür içini ferah tut Allaha sığın yaz bana da olur mu sağ sağlim kucağına, kucağımıza alacağız inşallah
Bebeği gördük keseyide gördük çok şükür canlanmasını bekliyoruz dedi doktor canlanırsa sıkıntı yok cansız olursa alıyoruz dedi sizinde öyle oldumu acaba beklediniz mi canlanmasını

Bebeği gördük keseyide gördük çok şükür canlanmasını bekliyoruz dedi doktor canlanırsa sıkıntı yok cansız olursa alıyoruz dedi sizinde öyle oldumu acaba beklediniz mi canlanmasını
Kalp atışı mı duyulmadı acaba daha onun için mi öyle dedi yok bana öyle bir şey demedi yarın gideceğim ama bence içini ferah tut kuzum ben ilk gittiğimde kese bile görünmedi boş gebelik sandım

Canlanması derken kalp atışlarını mi kasdetti . Bir de kaçıncı hafta olduğunu söyledi mi ?

Kalp atışı mı duyulmadı acaba daha onun için mi öyle dedi yok bana öyle bir şey demedi yarın gideceğim ama bence içini ferah tut kuzum ben ilk gittiğimde kese bile görünmedi boş gebelik sandım
Evet kalp atışı yok daha belki ondandır 10 güne kadar canlanmasını beklicekmişiz

6 haftalık kalp atışını şuan duyamayız zaten dedi ama bilmiyorum ilk keseye girdinde daha cansız mı olur
Hayırlısı olsun canım benim 6+2 de duyuldu benim kalp atışı . Tabi herkesin aynı olmuyor bi kaç haftaya duyulur senin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…