Bendede oldu dinlen bir iki gün yat birşey olmaz Allah'ın izni ile4 hafta 6 günlük hamileyim pazartesi kesesini görmek için çağırdı doktor değerim salı günü 2149 çıktı Ozaman 4 hafta 3 günlüktü Bugün az bişi pembe lekenlenme oldu bel ağırlarım hep olurdu doktor normal dedi rahim büyüdü için kanaman olmasın yeter dedi lekeyi görünce korktum sabah hafif bel ağrısı oldu ama şuan yok bida da gelmedi hala idarımda da kan yok bida devam edermi bilmiyorum ama değerlerime göre bi sorun varmı acaba yaşayan varmı kese oluşurken böyle bişi olur mu
Teşekkür ederim inşallah sorna olduktan sonra geçtimi peki bi sorun olmadı demi kese oluşurken olur diye okudum biyerde bilemedim doğru muBendede oldu dinlen bir iki gün yat birşey olmaz Allah'ın izni ile
Benim ,8+4 de oldu sebepsiz bir şekilde zaten progestan hap kullanıyordum doktorum yatmadan önce içmemi ve dinlenmemi söyledi bir günde geçti çok şükür ama sizinki yeni olabilirTeşekkür ederim inşallah sorna olduktan sonra geçtimi peki bi sorun olmadı demi kese oluşurken olur diye okudum biyerde bilemedim doğru mu
Sen dinlenmene bakTeşekkür ederim inşallah sorna olduktan sonra geçtimi peki bi sorun olmadı demi kese oluşurken olur diye okudum biyerde bilemedim doğru mu
Bende yaşadım çoğalmadığı ve kırmızıya dönmediği sürece korkma4 hafta 6 günlük hamileyim pazartesi kesesini görmek için çağırdı doktor değerim salı günü 2149 çıktı Ozaman 4 hafta 3 günlüktü Bugün az bişi pembe lekenlenme oldu bel ağırlarım hep olurdu doktor normal dedi rahim büyüdü için kanaman olmasın yeter dedi lekeyi görünce korktum sabah hafif bel ağrısı oldu ama şuan yok bida da gelmedi hala idarımda da kan yok bida devam edermi bilmiyorum ama değerlerime göre bi sorun varmı acaba yaşayan varmı kese oluşurken böyle bişi olur mu
1 saati geçti gelen giden yok hala bakalımBende yaşadım çoğalmadığı ve kırmızıya dönmediği sürece korkma
ben 1 gün yaşadım sadece ertesi gün geçti ama 1 hafta 10 gün yaşayanda var hatta pedler dolusu kanaması olanlar bile var canım1 saati geçti gelen giden yok hala bakalım
Geçen hafta 6 haftalıktı benimki ve kahverengi çamur gibi lekeler oldu . Önce de bi düşüğüm olduğu için çok korktum acile gittim içerde bi kanama alanı yoktu. Diğer gün kendi doktoruma gittim ve kırmızı kan şeklinde değilse korkma rahim büyüdüğü içindir dedi . Senin de sürekli olmadığı için normaldir inşaallah canım4 hafta 6 günlük hamileyim pazartesi kesesini görmek için çağırdı doktor değerim salı günü 2149 çıktı Ozaman 4 hafta 3 günlüktü Bugün az bişi pembe lekenlenme oldu bel ağırlarım hep olurdu doktor normal dedi rahim büyüdü için kanaman olmasın yeter dedi lekeyi görünce korktum sabah hafif bel ağrısı oldu ama şuan yok bida da gelmedi hala idarımda da kan yok bida devam edermi bilmiyorum ama değerlerime göre bi sorun varmı acaba yaşayan varmı kese oluşurken böyle bişi olur mu
Merak etme ben şaril şaril kanama gordum tutundular bana. Hatta parça pihti bile duwerdi Kanamadan bagimsiz nedenden kaybettim 4cu ayda4 hafta 6 günlük hamileyim pazartesi kesesini görmek için çağırdı doktor değerim salı günü 2149 çıktı Ozaman 4 hafta 3 günlüktü Bugün az bişi pembe lekenlenme oldu bel ağırlarım hep olurdu doktor normal dedi rahim büyüdü için kanaman olmasın yeter dedi lekeyi görünce korktum sabah hafif bel ağrısı oldu ama şuan yok bida da gelmedi hala idarımda da kan yok bida devam edermi bilmiyorum ama değerlerime göre bi sorun varmı acaba yaşayan varmı kese oluşurken böyle bişi olur mu
İnşallah öyledir benimde düşüm oldu için korktum pazartesi bakıcak bakalım inşallah kesesini görürüz de bişi çıkmazGeçen hafta 6 haftalıktı benimki ve kahverengi çamur gibi lekeler oldu . Önce de bi düşüğüm olduğu için çok korktum acile gittim içerde bi kanama alanı yoktu. Diğer gün kendi doktoruma gittim ve kırmızı kan şeklinde değilse korkma rahim büyüdüğü içindir dedi . Senin de sürekli olmadığı için normaldir inşaallah canım
Evet oluyormuş insan korkuyor düşük olur diye Allah hepimize sağlıklı kucamıza almayı nasip etsin inşallahben 1 gün yaşadım sadece ertesi gün geçti ama 1 hafta 10 gün yaşayanda var hatta pedler dolusu kanaması olanlar bile var canım
amin inşAllahEvet oluyormuş insan korkuyor düşük olur diye Allah hepimize sağlıklı kucamıza almayı nasip etsin inşallah
Normal canım bendede gelmişti 1 defa sonra gelmedi4 hafta 6 günlük hamileyim pazartesi kesesini görmek için çağırdı doktor değerim salı günü 2149 çıktı Ozaman 4 hafta 3 günlüktü Bugün az bişi pembe lekenlenme oldu bel ağırlarım hep olurdu doktor normal dedi rahim büyüdü için kanaman olmasın yeter dedi lekeyi görünce korktum sabah hafif bel ağrısı oldu ama şuan yok bida da gelmedi hala idarımda da kan yok bida devam edermi bilmiyorum ama değerlerime göre bi sorun varmı acaba yaşayan varmı kese oluşurken böyle bişi olur mu
Kesildiyse lekeler içini ferah tut inşaallahİnşallah öyledir benimde düşüm oldu için korktum pazartesi bakıcak bakalım inşallah kesesini görürüz de bişi çıkmaz
İnşallah öyledirKesildiyse lekeler içini ferah tut inşaallahyeni yeni büyüyüp yerleşiyordur belki de
4 hafta 6 günlük hamileyim pazartesi kesesini görmek için çağırdı doktor değerim salı günü 2149 çıktı Ozaman 4 hafta 3 günlüktü Bugün az bişi pembe lekenlenme oldu bel ağırlarım hep olurdu doktor normal dedi rahim büyüdü için kanaman olmasın yeter dedi lekeyi görünce korktum sabah hafif bel ağrısı oldu ama şuan yok bida da gelmedi hala idarımda da kan yok bida devam edermi bilmiyorum ama değerlerime göre bi sorun varmı acaba yaşayan varmı kese oluşurken böyle bişi olur mu
Kuzum doktoruna hep danış benim 4 gün önce kırmızı hafif kanama oldu çok korktum ilaç verdi kalbi de dinledik Allaha şükür bazı hamilelikte olabilir önemli olan bebek dedi doktor ve kendini yorma fazla ben yordum4 hafta 6 günlük hamileyim pazartesi kesesini görmek için çağırdı doktor değerim salı günü 2149 çıktı Ozaman 4 hafta 3 günlüktü Bugün az bişi pembe lekenlenme oldu bel ağırlarım hep olurdu doktor normal dedi rahim büyüdü için kanaman olmasın yeter dedi lekeyi görünce korktum sabah hafif bel ağrısı oldu ama şuan yok bida da gelmedi hala idarımda da kan yok bida devam edermi bilmiyorum ama değerlerime göre bi sorun varmı acaba yaşayan varmı kese oluşurken böyle bişi olur mu
Çok şükür dualarım hep bebeğini sağlıklı kucana alma hayali kuranlarla inşallah sağsalim alırısn sende bende şimdi acilden geliyorum rengi kırmzıya dönük gibi oldu korktum alttan muayene istediler yaptırmadım onu bazıları tavsiye etmiyo kan aldılar değerim 3 gün önce 2149 Bugün 9110 çıktı acilde bişi demiyorlar başka pazartesi ulturasona giricem bişi yoktur demi değerim düşmemişKuzum doktoruna hep danış benim 4 gün önce kırmızı hafif kanama oldu çok korktum ilaç verdi kalbi de dinledik Allaha şükür bazı hamilelikte olabilir önemli olan bebek dedi doktor ve kendini yorma fazla ben yordumbana da dua et olur mu ve bir şey olmaz Allahın izni ile iyi düşün
Yoktur bebeğim benim ben de çok korktum bir şey olmadı şükür içini ferah tut Allaha sığın yaz bana da olur mu sağ sağlim kucağına, kucağımıza alacağız inşallahÇok şükür dualarım hep bebeğini sağlıklı kucana alma hayali kuranlarla inşallah sağsalim alırısn sende bende şimdi acilden geliyorum rengi kırmzıya dönük gibi oldu korktum alttan muayene istediler yaptırmadım onu bazıları tavsiye etmiyo kan aldılar değerim 3 gün önce 2149 Bugün 9110 çıktı acilde bişi demiyorlar başka pazartesi ulturasona giricem bişi yoktur demi değerim düşmemiş