- Konu Sahibi cAnImVEcAnI
-
sizede mail attım ama dönmediniz
mrb,kusura bakmayın ben uzun zamandır hotmaile girmedim.Burdan size bikaç hafta önce msj attım cevap gelmeyince almaktan vazgeçtiğinizi düşündüm,şu aralar ihtiyaçtan dolayı kullanmaya başladık mama sandalyesi olarak bi süre satma fikrinden vazgeçtim,allah bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin,az bi süre kalmış.Umarım en uygun fiyatlısını bulursunuz :)
saol teşekkür ederim bakalım burdan bulamazsam alıcam sıfır sanırım o kadar parada vermek istemiorum :) ama sende bu kadar kullanıosan oda iiye işaret 1 sene kullanıp koymucam inş kenara
saol teşekkür ederim bakalım burdan bulamazsam alıcam sıfır sanırım o kadar parada vermek istemiorum :) ama sende bu kadar kullanıosan oda iiye işaret 1 sene kullanıp koymucam inş kenara
yani değer aslında,ilk aylarda benim çok işime yaradı çünkü.Bilsem doğumdan önce alırdım kızım 3 buçuk aylıkken almıştım,bu beşik beni kurtardı sallanarak uyumaya başladı.Ben 3 yaşına kadar falan mama sandalyesi,sandalye olarak kullanılıcağını düşünüyorum,en alt yükseklik kademesinde taşır çünkü,zaten sallanma özelliği küçük bebekler için,ağırlık arttıkça sallanmasıda yavaşlıyor haliyle ama yine uyutuyomu uyutuyo :)aslında fiyatı fazla gibi geliyo ama hem beşik hem mama sandalyesi çok lazım oluyo uzun süre kullanırsınız,bence doğumdan önce alın,sonraya bırakmayın.Yeni doğum yapan bi çok kişi uyku sorunu yaşıyo,eğer bunla alıştırırsanız sizde rahat edersiniz.Şimdi yeni eve taşındık şehir değişikliği yaptık,sandalye falan eksik o yüzden kullanmak zorunda kaldım,emniyet kemeri vs olduğu için rahat oluyo.Sahibinden.com'dada ilanlar var bulursunuz bence,bulamazsanızda baby max vardı sanırım daha uygun fiyatlı,gerçi ben göreli çok olmuştu.Nette bi aratın isterseniz,bide facebookta anne-bebek sayfaları var oralardanda mutlaka çıkar
Merhaba, bebeğimin çok ufak iken satın aldığımız mama beşik ve mama sandalyemizi yer sorunu dolayısı ile satıyoruz. 3 ay ancak kullanabildiğimiz hiçbir sorunu olamayan yepyeni garantili mavi renkte. 250 tl ye satıyoruz ilgilenenler var ise msj atabilir foto gönderebilirimi yapabilirim...
Merhaba, bebeğimin çok ufak iken satın aldığımız mama beşik ve mama sandalyemizi yer sorunu dolayısı ile satıyoruz. 3 ay ancak kullanabildiğimiz hiçbir sorunu olamayan yepyeni garantili mavi renkte. 250 tl ye satıyoruz ilgilenenler var ise msj atabilir foto gönderebilirimi yapabilirim...
Beşiğimizi 1 sene kullandık,kızım 3 aylıkken gaz ve uyku sorunu olduğu için almıştık,çok faydasını gördüm.Otomatik sallanma özelliği uyumayan bebekler için birebir.Daha sonra mama sandalyesi olarak kullandık,uzaktan kumandasıda mevcuttur.Resimde görüldüğü gibi herhangi bir sorunu hasarı yoktur.Pazarlıksız son fiyat 220 tl'dır.İstanbul içi elden teslim alabilirsiniz
Beşiğimizi 1 sene kullandık,kızım 3 aylıkken gaz ve uyku sorunu olduğu için almıştık,çok faydasını gördüm.Otomatik sallanma özelliği uyumayan bebekler için birebir.Daha sonra mama sandalyesi olarak kullandık,uzaktan kumandasıda mevcuttur.Resimde görüldüğü gibi herhangi bir sorunu hasarı yoktur.Pazarlıksız son fiyat 220 tl'dır.İstanbul içi elden teslim alabilirsiniz
Merhaba ürün satılmadıysa görülebilir miyiz? Mail adresim sibelaysal@hotmail.com
Bende satıyorum kızlar eğer hala arıyorsanız.eğer hala satmadıysanız ürüne talibim. nasıl iletişime geçebiliriz acaba ? teşekkürler...
Whatsuptan yazışabiliriz videolarını gönderirim[/QUürün duruyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?