Bebek İkinci El Pembe kraft dondy otomatik sallanan beşik ve mama sandalyesi satılık

cAnImVEcAnI

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
3.281
577
198
Beşiğimizi 1 sene kullandık,kızım 3 aylıkken gaz ve uyku sorunu olduğu için almıştık,çok faydasını gördüm.Otomatik sallanma özelliği uyumayan bebekler için birebir.Daha sonra mama sandalyesi olarak kullandık,uzaktan kumandasıda mevcuttur.Resimde görüldüğü gibi herhangi bir sorunu hasarı yoktur.Pazarlıksız son fiyat 220 tl'dır.İstanbul içi elden teslim alabilirsiniz

Özellikleri :

Beşik olarak doğumdan itibaren 15 kg`a kadar mama sandalyesi olarak ise 3 yaşa kadar kullanıma uygundur.
Uzaktan kumandalı çalışma sistemi
16 değişik melodi
Ses yükseklik ayarı
3 farklı zaman ayarlı sallanma (10 dk 20 dk 30 dk) 4 farklı hızda sallanma ayarı
5 kademe yükseklik ayarı
İstenildiğinde farklı bir ortamda kullanılmak üzere kolay montaj
Ayarlanabilir ayak dayanağı
%100 pamuklu yıkanabilir kumaş
Geniş oturma yeri ve sırt dayanağı
İstenildiğinde çıkarılabilen mama tepsisi
Özel fren sistemli tekerlekler (kaygan zeminlerde bile maksimum güvenlik

Tam farkedemiyorum ama sanırım pembe ben de almayı düşünüyorum ama benim bebeğim erkek...

Kraft dondy ekstra beşik ve mama sandalyemizi satıyoruz fiyat olarak 280 lira

arkadaşım gerçekten satıyorsan irtibata geçelim en son biriyle anlaştık kargo ile göndermek istemediği için son anda vazgeçti artık benimde bir an önce almam gerekiyor buradan bulamazsam mecburen sıfır ürün alıcam ister mail yoluyla anlaşalım istersen telefon ama yanlış anlamazsan önce çalışır durumda videosunu görmek istiyorum

tabiki videosunu yollarım mail adresinizi yazarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…