'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

prenses hepsi harika stravridurs takılıyorsun sannırım bende çok beğenirim o mağazanın giysilerini

çok teşekkür ediyorum. evet canım bende çok seviyorum stradivariusun ürünlerini :)

prennsessss süpersinn süperrrrrrrrrrrvalla alışverişe seninle çıkmalıı

teşekkür ediyorumm benimde bu aralar acayip şekilde alışveriş arkadaşlarına ihtiyacım var :))

Kanka gene muhteşem ötesisin.Bende bugun kombin ekleyeceğim .

Livden kombin geliyorrrrrrr =)

Bluz :Lcw
Hırka :Mango
Taty:Lcw
Çanta rensesikomun canım kankamın hediyesi
Ayakkabı :Erbil Süel

kankam sende muhteşem ötesisin uyumlu zevkli ve çok tarz . ayakkabılarına bayıldım , bende isterimmmm

liv ve prensesin uykusuyum bayildim kombinlerinize...

çok saol canım

bende çok beğendim kombinlerinizi kızlar livim ayakkabılara öldümm harika muhteşeemm

uzun zamandır eklemedm ben de bikaç bişi ekliyim dedim elbiselerimin ikiside karpuz kol yakındanda çektim model belli olsun diye dünde bi cüzdan aldım rengi çok hoşuma gitti koyu yeşil

aklımda bulunsun kuşum ama ne yazık ki zonguldakta yaşıyorum
teşekkürlerr:94:

teşekkürler kurabiyecim sadece cüzdanımla çizmelerim yeni elbiselerim vardı hepsini toptan koyim dedim:90:

niye kimse kombin eklemiyor artik ???
noooldu yahu burda
tanricam topigin anasi nerelerdesin kuzum
:26::26:

kombinler harika gözüküyor ben aşırı zayıf olduğum için kıyefet bulmakta çok zorlanıyorum malesef bulduklarımdada model olmuyor ama çok zevklisiniz arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…