'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

minik06 her iki kombininde cok hos canim
beyaz ceketin cok sekermis....

Son düzenleme:
buluzum yarasa kol turuncu pek belli olmadı çekerken

Canım çok hoş bir kombin :lepi: hihoyyyt

[aprilım ben göremiyorum senin rsimleri canım yaa daha sonra tekrar bakıcam

aprilimçook merak ediyorum fotolarn gözükmedi bende :KK43:[/B]

Niye görükmiyi iresimleriiiiiiiiiimmmmmmmmmm mafoldumben mafoldumben

GeceYeli kuzum çok hoş bir tarzın var, kokoş seniii kaydirigubbakcemile5 aklinialirimsmile naniknanik Şeniz

minikom minik kankam süpersin kuzum ya, bayıldım tüm kombinlerine :asigim: bayanssulusmile Şeniz

Bugünkü iş görüşmesi kombinim...:kedi: boshayallersmile :hulya:
Renkleri tam çıkarmaya çalıştım ama olmadı yav, ceketin rengi cart değil aslında mat bordo.:KK1:
Ayakkabı da parlak değil ama flaş işte canlarım...
gamyoncuiremsu

cimg3400x.jpg

cimg3401.jpg

cimg3404.jpg

cimg3408.jpg

cimg3409w.jpg

Ceket: Annemle benim üretimimiz :hulya:
Siyah badi: Koton
Pantolon: Ender mağazasından
Çanta: Jacquline (Markafoniden)
Ayakkabı: Küçük bir ayakkabıcıdan. (çok acil almam gerekti ama güzel çıktı, çok sevdim!):lepi:

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

aprilim süpersinnn:asigim: cekete ve ayakkabıya bayıldımm:lepi: çok şıkkkŞeniz :asigim:

anneciğinin eline sağlıkolumunekankayizsmile

Teşekkürler biriciğim :kedi: Şeniz
Annecim sağolsun ya, ben model şeyettiriyorum, kumaşı buluyorum, kalıp çıkarmaya yardım edip kesiyorum, dikişi o yapıyor genelde
:hulya: olumunekankayizsmile hihoyyyt

Teşekkürler biriciğim :kedi: Şeniz
Annecim sağolsun ya, ben model şeyettiriyorum, kumaşı buluyorum, kalıp çıkarmaya yardım edip kesiyorum, dikişi o yapıyor genelde
:hulya: olumunekankayizsmile hihoyyyt

ana kız beceriklisiniz bebeğimaklinialirimsmile :hulya: Şeniz

minik kombinlerini çok sevdim
april annenin diktiği ceket çok güzelmiş opuyorumnanaktandikiş dikmeyi bende çok severim elimdende gelir makinem bozuk ama yaptırsam dikicem bişeyler:hulya:

ya kılzar benim en son koyduğum kombinler yerine küçük simgeler var editlemedim de neden öle oldu ki?

Canım çok hoş bir kombin :lepi: hihoyyyt

Niye görükmiyi iresimleriiiiiiiiiimmmmmmmmmm mafoldumben mafoldumben

GeceYeli kuzum çok hoş bir tarzın var, kokoş seniii kaydirigubbakcemile5 aklinialirimsmile naniknanik Şeniz

minikom minik kankam süpersin kuzum ya, bayıldım tüm kombinlerine :asigim: bayanssulusmile Şeniz

teşekkürler aprilimmsırnaşık şey

aprilim kombinin çok güzel papilerine bayıldımopuyorumnanaktançantanda çok şıkkkkaydirigubbakcemile5

X