- 20 Mart 2008
- 141.539
- 213.024
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi BenmasMavi
-
tam buna ben cevap verebilir miyim diyecektim ki zaten referans gösterilmişim :roflol:
valla Çene tarafından bakılınca neler çekiyor bilemeyeceğim ama benim açımdan çok zevkli oluyor.
Çene işin yalvarma kısmında, nolur rahat dur diye; ben ise işin eğlence kısmındayım, bak ben ne yaptım diye. hihoyyyt
En sonunda noluyor peki; msn'de Çene yakalanıp banlandım sonunda böhüüüüü deniliyor :roflol:
Bir de çok pis kötü içerik yaparım ki nedense bu içerikler Çenebaz'a gitmez :roflol:
Ay bak gene aklıma geldi ohaoldumsmile
tam buna ben cevap verebilir miyim diyecektim ki zaten referans gösterilmişim :roflol:
valla Çene tarafından bakılınca neler çekiyor bilemeyeceğim ama benim açımdan çok zevkli oluyor.
Çene işin yalvarma kısmında, nolur rahat dur diye; ben ise işin eğlence kısmındayım, bak ben ne yaptım diye. hihoyyyt
En sonunda noluyor peki; msn'de Çene yakalanıp banlandım sonunda böhüüüüü deniliyor :roflol:
Bir de çok pis kötü içerik yaparım ki nedense bu içerikler Çenebaz'a gitmez :roflol:
Ay bak gene aklıma geldi ohaoldumsmile
Hmm sorum geldi benim kaydirigubbakcemile5
Tüm hayatı sanaldan ve KK'dan ibaret sanmak ne demektir?
Hayatta en büyük sorununun, tüm insanların kendine topiklerde laf sokmaya çalıştığını sanmak nasıl bir rahatsızlıktır?
Örneklerle açıklayabilir misiniz aklinialirimsmile
Kızım nasıl yakalamışlar öyle seni bide müsaitim diyon ne o akşama görücü neyim mi gelcek sempatiksalakcinni anacım yokki bi kardeşimde seni ona alsak soracam esmeraldaya zaten uslumu durmuyor delikafadulden
Ahhh çenecim neler çekiyor demekki senden o yapma diyosende yapacam diyon yani .
Uslu durmuyon bak senide referans göstermiş hemen satmış iki dakkada sempatiksalakcinni seni şu banlanma lütfuna erişemedim arada ayarım kaçıyor ama ayar yapıyom sonra :roflol:
Bal böcüğüm söyle bakem...forumda sevmediğin biri var mı isim verme istersen ama çok istiyorsa ver tabe sempatiksalakcinni
Evet yada hayır demen yeterli...a.s.
Ya Çene Abla sen neden bu kadar tatlısın he neden söyle bakalım??? zemuszemus
Ben bana böhhüü diye gelinmemesi için elimden geleni yapıyorum ama yine ağlama duvarı ben oluyorum kaydirigubbakcemile3
Bir de teselli hizmetimiz var, bak gülüm dinlen sen biraz diye avutma hizmetimiz de :teselli:
Panzehiri yine KK'da bulunan bir rahatsızlıktır gülüm...
Bizim gibi dostluklar reele taşındığında, hastalıkta sağlıkta elele başbaşa olunduğunda kendiliğinden bertaraf olunan bir durumdur.
Hahahah :roflol:
Tam geyiğin ortalarını almışlar, yok deyince ordan benim arkadaş yani annemler gelebilir mi dedi ona cevabendi :roflol:
Evin yaramaz çocuğu işte, hiç anne sözü dinlemiyor hiç :umursamaz:
Eğer yanlış okumadıysam, 19 yaşında imişsin. Ben daha büyük düşünmüştüm aslında itiraf ediyorumkaydirigubbakcemile3
Bu olgunluğu neye borçlusun, en büyük kayıbım şu diyebileceğin birşey var mı hayatında?
:roflol:
Canım benim, orda bir noktayı atlamışsın, 6 senedir 19'um :roflol:
Ama olgunumdur, çocukluğumdan beri, arabesk gelecek bir laf edeyim, gerçekten çok acı yaşadım.
Ölüm acısı, afet acısı, aşk acısı, dost kazığı ne varsa artık...
En büyük kayıbım babamdır, onunla yaşayamadığımız yıllarımdır mafoldumben
:roflol:
Canım benim, orda bir noktayı atlamışsın, 6 senedir 19'um :roflol:
Ama olgunumdur, çocukluğumdan beri, arabesk gelecek bir laf edeyim, gerçekten çok acı yaşadım.
Ölüm acısı, afet acısı, aşk acısı, dost kazığı ne varsa artık...
En büyük kayıbım babamdır, onunla yaşayamadığımız yıllarımdır mafoldumben
Canım benim allah rahmet eylesin toprağı bol olsun babacığının :1hug:
canım benim,karşılıklı konuşmuşluğumuz yok ama ben seni buluşmalardan takip ediyorum.şirinlik muskasısın,çok sempatiksin.peki bu sempatiklği şirinliği neye borçlusun???????
merhaba çenebaz..seni şahsen tanımıyorum ama buluşma topiklerinde en çok buluşan
her türlü şehirde buluşmalara katılan kişi olarak kaldın aklımda..ve de her fotoğrafda
hep gülen kişi olarak :)
burayıda yeni görüyorum hazır gelmişken bişeyler sormak istedim
hayattaki ideallerine ulaşdın mı ? en azından bir kaçına yani kendini ortaokul veya lise
dönemlerinde düşün o zamanlarda istediğin şeyleri elde ettin mi? yoksa tamamen farklı
bir yerdemisin ?
Dün ben de izledimmmmm.Fotoğraflardan ezberlemişim yüzünü
bu çenebaz değil mi dedim içimden.Sonra düşündümmm evet evet bu o dedim
Güzel çıkmışsın da müsaidim dedikten sonra hızlaaa başını çevirmen pek inandırıcı
olmadı :dance:
Link vermek yasak, ben size özel mesaj göndereyim en iyisi lilyumcum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?