Pembe Koltuk 10.Hafta Akasia Bizlerle...

benimkisi cok sabirlidir
bende olsam senin gibi yaparim ama heruf yapmaz ellerini yidigim :asigim:

:roflol: manyah yaa bende senin gibi yaparim yapiyo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey biz yapinca iyi ama onlar yapinca kötü demi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey hakkat ya ne tuhafiz:roflol::roflol: biz yapariz ama onlar yapamaz yoksa anamizin evine gideriz demi :mymeka::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

anam sen ne kadar cok sey bilyon ole delikafaduldendelikafadulden
essahtan o yaparsa parcalarim

türkiyenin halka mal olmus en büyük stari, önemli kisiligi saygideger mahlukuuuu aklinialirimsmile hiperler hiperiiiiii -tatlicadiarzu- biricik hiperstari ajdar :smiley-cool: hakkinda ne düsünüyosun sempatiksalakcinni sanat eseri müzikleri arasindan en cok bigendiginnnn miizziiiiiiigi hangisi anammm sempatiksalakcinni nane nane mi sositososito yooooohhhsssaaa cikita muz muuu sositososito sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bu iki önemli sanat eserlerinin sarki sözlerinide yaz bakiiiyim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey türkiyenin gelmis gecmis en önemli stari ajdar'in sarkilarini ezbere biliyonmu bi bakiyim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey eger bilmiyosan naneyi yidin haaa sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

en cok muzu sevyom aklinialirimsmile aklinialirimsmile

nane nane nane nane
sahaneyim sahane bundan sana ne :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

cikita muz
surup gibiyim surup
turp gibiyim turp turp

ben ates sen barut hmmmm
optum seni sap sup

sap şup
sap şup
sap şup

ha saaaaaaaaaaaaaaaap
Ha suuuuuuuuuuuuuup:roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey delikafadulden

ajdaaaaaaaaaaaaaaarrrdelikafadulden ay aklima kafasinin ortasina basin meeennsuplarinin önünde ssssraaaaaaaakkk diye yumrugu yedigi geldiiiii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ayyyyyyyyyyyy kptuuumm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ayyyyyyyyyyyyyyy gebereceeeeeeeeeeem sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyayyyyyyy geberdiiiimm :roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ula ajdarrrrr sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey seni muz kafa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey seni sempatikcinnli kilikliii ajdar sempatiksalakcinni şutarafagitti sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey la sen beni güldürdünya allahta sana naneden cikita muzdan daha cok ses getiren bi sanat eseri daha söyletsin emiiiiiiiiii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ayyy biri beni durdursuuunn sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ayyyyyyyyyyyyyyyyyy biri beni bu halde görse ne der acaba koptuuuuuuum yaaaaaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Pembe Koltuk 10.Hafta Ajdar bizlerle Bizlerle... :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:mymeka: naneyi söyleyememisin:mymeka: sen nasil olurda böyle önemli bi sanatcinin sarkisini bilmezsin:mymeka: al sana akasia :mymeka: al :mymeka: al:mymeka:al:mymeka:al:mymeka:al:mymeka: al al al al al :mymeka::mymeka: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sarkinin dogrusu böyle olcaaadi bakkk sinciiikk öhüüü öhüüü sess bir ki bir kiiii sesim geliimiii la sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
nane nane nane nane na na na na neeeee
naneee sekeriiiii, bu neee bahaneeeeeee sositososito
sahaneyim sahaneeeeeeee, bundan sana neeeeeeee sositososito
nane nane nane naneee na na na na neeeeeeee

iyi bahda ezberle la sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bi gün lazim olur sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kon kon
Kon kon konn
Kon aska kon
Don don don
Don aska don
Seni sevdim en son
Sinava soksan beni on alirim on
On alirim on on on
Asksiz çok aglardim
Hem de ton ton ton
Ne milyar yeterdi ne de trilyon

:roflol::roflol:
:roflol::roflol

Pembe Koltuk 10.Hafta Ajdar bizlerle Bizlerle... :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

allah cezani vermesin:mymeka: recep ivedik kilikli biyihli:mymeka:
ben burda yarim saat gebererekten o kadan cok sey yaziyom:mymeka: buda gecmis karsima ne yazmis:mymeka: insan biraz yazdiklarima karsilik verirde geyik yaparik:mymeka:
:dilcikar::dilcikar::roflol::roflol:

bu hangi sarki la sempatiksalakcinni ajdar yeni bi sanat eseri cikardida benimmi haberim yok sempatiksalakcinni

merhabaopuyorumnanaktan
bu soru soruldu mu bilmiyorum ama yine de ben sorayım:)
kaç yaşında kapandınız?

he nan gec kaldin 1 milyon cd satilmis
habarin yokmu:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yohhh yawwww benim gözüm ajdarin sarkilarindan baska sarki görmüyokiii anam napiim sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

merhabaopuyorumnanaktan
bu soru soruldu mu bilmiyorum ama yine de ben sorayım:)
kaç yaşında kapandınız?
yok canim daha once hic sorulmadi
ben 13 yasinda kapandim...
yohhh yawwww benim gözüm ajdarin sarkilarindan baska sarki görmüyokiii anam napiim sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

buda ajdarin sarkisiymis allahin visti google oyle dedi valla

Fıstığım, hoşgeldin.... Kurban olsunlar seni doğuran o anaya.... Bir kere ezıcık resmini gördüm, ama ben seni görmek, senine yanyana sohbet etmek, o güzel gözlerinden öpmek istiyorum. Ne zaman geliyorsun Türkiye'ye? Bana gelecek misin? Yada biz kızlarla birleşip insanlar ikie ayrılır, bacaklarından deyip senin kaygana ve görümcekleri ayıralm sonra mı gelirsin? Kayganana bişey olsa, mesela diline felç gelse e bir daha konuşamasa sence sana bulaşmak için başka ne yapar?

yok canim daha once hic sorulmadi
ben 13 yasinda kapandim...

buda ajdarin sarkisiymis allahin visti google oyle dedi valla

yokkk cikita muzla naneden sonra gözüm sarki neyim görmez oldu sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kac yıllık evlisin? evlilik nası bişey?
bu dünyaya yine gelsem yine esimle evlenirdim dermisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…