How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gelinlik Ayakkabısı pembe gelin ayakkabilarim

gospodina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2010
431
8
123
A.B.D.
Kizlar, sonunda buldum ayakkabimi. Vivienne Westwood Melissa diye geciyor ismi, seker pembesi renkte ustelik sekerli sakiz kokuyor!!
Asik oldum ben. Umarim siz de begenirsiniz.
Buradan gorebilirsiniz.
Geln cicegimi de bu renkte yaptirmayi dusunuyorum:69:

ayy canim yaaa barbie ayakabisi gibi, cok hos cok begendim. bende gelin ayakabim acaba farkli bi reng olsun mu diye dusunuyodum, ama sanirim bende senin gibi yapabilirim yani farkli bi rengte ayakabi alabilirim:34:

canim bende cok begenirim Vivienne Westwood :69:

kizkardesime murdum rengi,topuklari seffaf bir ayakkabisini hediye etmistim:52:
malesef ellerinde ayni ayakkabidan baska olmadigindan , kendime alamamistim:26: en rengarenk siradisi modelleri bu markadan buluyorum bende..

bu arada plastik olmalari sebebiyle, dugununden once bir giyip denesen iyi olur, eger hava aldiran minik deliklerden yoksa ayaginin ic kisimlarinda, dugun gununde ayaklarini ter icinde birakabilir ..

yinede goruntu muhtesem, gule gule kullan canim..

ya ben bu ayakabiyi ankarada alabilirmiyim, bilen varmi acaba????

bende de var bunlardan ama ben gunluk kullanmaya aldım dugunde olurmu kı ???
gercı converse bıle gıyıldıkten sonra bence degısık duracaktır zaten cok guzell ayakkabılar olduguna suphe bıle yokkk:)

kizlar yorumlar icin tesekkurler, iki tane konu acmisim bu tabii ki yanlis yerde :(
gelinlik ayakkabisi boulumde de ayni konu var.
ankarada satan bir yer yok ama sahtelerini gittigidiyorda satiyorlar, belki orda bulabilirsiniz

ya ben bu ayakabiyi ankarada alabilirmiyim, bilen varmi acaba????

ankara'da nerde satıldığını bilmiyorum,satılıp satılmadığını da bilmiyorum:1:ama dergivitrini ve asos alışveriş sitelerinde vivienne westwood ayakkabı modellerini görebilirsin.asostan getirtirsen muhtemelen gümrükte vergi ödeyebilirsin çünkü İngiltere menşeili bir site.dergivitrini de mallarının orjinal olduğunu söylüyor ama bilemiyorum,araştırmak lazım.:42:

ayy bayıldımm ben bunlaraaaa
çok şirin çok güzel :81::81:
güle güle kullanın:71:

ankara'da nerde satıldığını bilmiyorum,satılıp satılmadığını da bilmiyorum:1:ama dergivitrini ve asos alışveriş sitelerinde vivienne westwood ayakkabı modellerini görebilirsin.asostan getirtirsen muhtemelen gümrükte vergi ödeyebilirsin çünkü İngiltere menşeili bir site.dergivitrini de mallarının orjinal olduğunu söylüyor ama bilemiyorum,araştırmak lazım.:42:

tsk guzelim asostan buldum:61: neyseki bizim buraya gumruk odenmiyo:66::61:

Back