Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
LTB indiriminden yaralanıp ben de iki kot aldım.. modelleri ve renkleri güzelmiş güle güle giyyerimsenibenyerimseniben
LTB neresi bu 1 ben hiç beğenmedim bu da 2![]()
Düş kotların çok güzel tatlım özellikle koyu olan çok hoşuma gitti,güle güle giy..
LTB neresi bu 1 ben hiç beğenmedim bu da 2![]()
kıskanc gacı :))şakkıdı
Kıskanmaa eylül hadii kızımm hadii çekemiyorsan takıcan antenlerini.
Duymamış olman bu senin cahilinden kaynaklanır.
Bu tür davranışların sivrilme ve dikkat çekme özelliğinden meydana gelir.
Benim tutumum ise sana burda kahkahalarla gülmek ve nasıl küçük duruma ve gülünç duruma düştüğünü izleyerek zevk almak olur.
Hadii hadii hadiiiiii psikolojik sorunların depreşti galiba çünkü bu sitede olduğumdan beri cıvık yorumların ve sivrilmeye çalışma eğilimin var uzun süredir yoktu dikkat çekmeye çalışıyor vatandaşşş :roflol:![]()
en son benim ugglarımı kıskanmıştın hatırlarsanmirmirmirmir
sevgilerle..................![]()
rouge sonuna kadar katılıyorum canım ama aslında bu eylüll isimli üyenin yazdıklarını umursamamak lazım çünkü onun her zamanki hali ve yorumlarıdır..
oda bizim bağrımızdan kopup gelmiş bir vatan evladı düş'çüm...şu dizeler geldi aklıma birden;
alalem ne derse desin hadi hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
bu eyylül kesin fatih ürek i de sevmiyodurşakkıdı
ya bak düş bak her kötüden bir iyilik çıkar derler ya ,doğru imiş cnm ...böyle arıza çıkaran arkadaşlar olmasa,kk da dayanışma olmaz,birlik olmaz...tanışmıyoduk ama artık sevişiyorukkaydirigubbakcemile5kız eyylül sen nelere kadirsin:enbuyukkk:
LTB "Little Big" googledan aratırsan bulursun bu 1
zaten sana almadım kendime aldım beğenip beğenmemen umrumda değil bu da 2![]()