• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembe Dolap

bunu aldığımda eklemedim ama bugün ne giydin topiğinde üstümde vardı şimdi bunuda çekeyim dedim:)

bu iki kotuda bugün LTB den aldım

LTB indiriminden yaralanıp ben de iki kot aldım.. modelleri ve renkleri güzelmiş güle güle giyyerimsenibenyerimseniben

kızlar pentıden kot (jean) gorunumlu tayt aldırdım demıstm elıme hala gelemdı daha dogrusu kuzenıme yakın bı pendı var dıye onu aradım al dedım fakat orada kalmamıs tayt alamadı onun yeırne magazalrı gezınmıs saolsun yıne kot gorunumlu almıs ama ekledıgım resımdekı gıbı taslanmıs dlan deıl lacıvert kot gıbı bılmıyorum ama ıı kıde pentıdekı kalmamıs bunu aldım budaha guzel rengı flan eklerım resmını yarın kızlar

ben de dün bunu aldım greyder dan
dsc02112z.jpg

dsc02113w.jpg

epeydir eklemiyorum
bavulları boşaltırken çekiyim ekliyim
bi ton şey aldım bi kaç sayfa benim olur artık kaydirigubbakcemile3

rouge sonuna kadar katılıyorum canım ama aslında bu eylüll isimli üyenin yazdıklarını umursamamak lazım çünkü onun her zamanki hali ve yorumlarıdır..

Kıskanmaa eylül hadii kızımm hadii çekemiyorsan takıcan antenlerini.
Duymamış olman bu senin cahilinden kaynaklanır.
Bu tür davranışların sivrilme ve dikkat çekme özelliğinden meydana gelir.
Benim tutumum ise sana burda kahkahalarla gülmek ve nasıl küçük duruma ve gülünç duruma düştüğünü izleyerek zevk almak olur.
Hadii hadii hadiiiiii psikolojik sorunların depreşti galiba çünkü bu sitede olduğumdan beri cıvık yorumların ve sivrilmeye çalışma eğilimin var uzun süredir yoktu dikkat çekmeye çalışıyor vatandaşşş :roflol::delphin::kahve:

en son benim ugglarımı kıskanmıştın hatırlarsanmirmirmirmir
sevgilerle..................:delphin:

en son benim ugglarımı kıskanmıştın hatırlarsanmirmirmirmir
sevgilerle..................:delphin:

Çok hoş duruyorlar güle güle giy kıskanmak cümlesi ise senin kıskançlık anlayışını ayakta alkışlıyorum ama dedim ya senin huyun bu her yerde sivrilme isteğin ..ama eylül senin gibi insanları hiç umursamadım biliyormusun böyle sivrilmeye çalışanlar gün gelir tabiri cazise böcek gibi ezilirler. Şu andan itibaren senin seviyene düşemicem kusura bakma kendin yaz çiz burda :delphin:

rouge sonuna kadar katılıyorum canım ama aslında bu eylüll isimli üyenin yazdıklarını umursamamak lazım çünkü onun her zamanki hali ve yorumlarıdır..
:delphin:oda bizim bağrımızdan kopup gelmiş bir vatan evladı düş'çüm...şu dizeler geldi aklıma birden;
alalem ne derse desin hadi hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
bu eyylül kesin fatih ürek i de sevmiyodurşakkıdı
ya bak düş bak her kötüden bir iyilik çıkar derler ya ,doğru imiş cnm ...böyle arıza çıkaran arkadaşlar olmasa,kk da dayanışma olmaz,birlik olmaz...tanışmıyoduk ama artık sevişiyorukkaydirigubbakcemile5kız eyylül sen nelere kadirsin :kahve::enbuyukkk:

:delphin:oda bizim bağrımızdan kopup gelmiş bir vatan evladı düş'çüm...şu dizeler geldi aklıma birden;
alalem ne derse desin hadi hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
bu eyylül kesin fatih ürek i de sevmiyodurşakkıdı
ya bak düş bak her kötüden bir iyilik çıkar derler ya ,doğru imiş cnm ...böyle arıza çıkaran arkadaşlar olmasa,kk da dayanışma olmaz,birlik olmaz...tanışmıyoduk ama artık sevişiyorukkaydirigubbakcemile5kız eyylül sen nelere kadirsin :kahve::enbuyukkk:

eheheh :)) alemsin canım öpüyorum seni valla dediğin gibi böyleleri olmasa dayanışma birlik olmicak vardır herşeyde bi hayır.a.s.

LTB "Little Big" googledan aratırsan bulursun bu 1
zaten sana almadım kendime aldım beğenip beğenmemen umrumda değil bu da 2:delphin:

hahay nasıl vermişsin lafını düşüm yaaaaaaa süpersin. ayyyyy çok güldüm yaaaaa
amaaaaaaaan boş verin kaale almayın bu tipleri yaaaa. işleri güçleri huzursuzluk çıkartmak.kendilerini aşağılatmak...:oklava:

burda gerçekten bi tartışma mı var yoksa kafaya mı alıyorsunuz birbirinizi anlayamadım açıkçası...
herkesin kıyafeti çok güzel,iyi günlerde giyin..

Back
X