• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembe Dolap

Ayakkabın iki rengi birden alınacak kadar şık canım, güle güle giy. Ayrıca o her bir yeri örten tuniklere ben de bayılıyorum.

herkes cicilerini iyi günlerde kullansın ..bunlarda bugün aldığım gömleğim ve bermuda şortum ..

bbfgrtybghuy.png

bbbffedreurjbx.png

ASO MMM bitanemm güle güle giy cicilerini :asigim:

aso güle güle kullan.ayağında görsek ya şu ayakkabılarından birini.zahmet olmassaa. :)))

asoo ayakkabın tek kelimeyle muhteşemmmmmmm :asigim:

Aso'cum güle güle iyi günlerde kullan cicilerini canım:kedi:

Ayakkabın iki rengi birden alınacak kadar şık canım, güle güle giy. Ayrıca o her bir yeri örten tuniklere ben de bayılıyorum.
hepinize yürekten teşekkür ediyorum:1hug:
beğenediğiniz için çok mutlu oldum:kedi:
değerli yorumlarınız için hepinizi tek tek öpüyorum canlarımŞenizopuyorumnanaktan

malibum saol kuşum :asigim:
bugün yine elbise aldım
basenler fazlaysa saklamak için elbise 1 numara :jeyyar:

dsc017281.jpg

dsc01729s.jpg

süper ya hepsi güle güle kullanin

diptis ayrica elbiseler harika ya gözüm kaldi bende bugün aldim bidene cok mutluyum hehe

vurun ya kafama kafama :oklava::oklava:ben şimdiye kadar neden burayı farketmemişim dıptısss,asom bayıldım cicilerinize ya kızlar gerçi diğer arkadaşlarda az zevkli değilmiş hani oturup tek tek inceleyecem pembe dolabınızda neler var opuyorumnanaktan

süper ya hepsi güle güle kullanin

diptis ayrica elbiseler harika ya gözüm kaldi bende bugün aldim bidene cok mutluyum hehe

hayırlı olsun meryem koysana burayazemuszemus
taktım bu ara hergün 1 tane alıyorumlaelaelaelaelae
vurun ya kafama kafama :oklava::oklava:ben şimdiye kadar neden burayı farketmemişim dıptısss,asom bayıldım cicilerinize ya kızlar gerçi diğer arkadaşlarda az zevkli değilmiş hani oturup tek tek inceleyecem pembe dolabınızda neler var opuyorumnanaktan

saol datlum balımŞeniz

dıptıscım ne kadar güzel elbiseler edinmişsin öyle 2. ve 3. harikaa

saol canımŞeniz
dahada edinecem inşallahkaydirigubbakcemile

opuyorumnanaktanaynı resmi 2 fez yüklemiş yeşil gömleğin kırmızısınıda aldım çok güzel rengi yarın tatile çıkıyorum pc,yi götürürsem girerim kaydirigubbakcemile2

oy oy oy şıpıdık terlikler ve o tişört harika :lepi:
güle güle giy canımopuyorumnanaktan

çok tşk ederim canımopuyorumnanaktanseninde elbiselerin süper en çokta yeşilli olanı beğendim güle güle giykaydirigubbakcemiletişört bershkadan hemde 8 lirakaydirigubbakcemile2fundanın elbiseden bakmaya gitmiştim ama bulamadım:çok üzgünüm::umursamaz:

çok tşk ederim canımopuyorumnanaktanseninde elbiselerin süper en çokta yeşilli olanı beğendim güle güle giykaydirigubbakcemiletişört bershkadan hemde 8 lirakaydirigubbakcemile2fundanın elbiseden bakmaya gitmiştim ama bulamadım:çok üzgünüm::umursamaz:

hadi ya gayet iyi almışsın
balıkesir grmeyeli epey mağaza vs. açmış
ben 17 sene yaşadım orda bi zıkkım yoktu
ben izmire geldim balıkesir canlandı:lepi:

Back
X