Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
D'arbanwille... Hepsi çok hoş güle güle giy.Özellikle yeşil elbiseye bittim.Bershka sanırım.
ASO MMM bitanemm güle güle giy cicilerini :asigim:
aso güle güle kullan.ayağında görsek ya şu ayakkabılarından birini.zahmet olmassaa. :)))
asoo ayakkabın tek kelimeyle muhteşemmmmmmm :asigim:
Aso'cum güle güle iyi günlerde kullan cicilerini canım:kedi:
hepinize yürekten teşekkür ediyorum:1hug:Ayakkabın iki rengi birden alınacak kadar şık canım, güle güle giy. Ayrıca o her bir yeri örten tuniklere ben de bayılıyorum.
süper ya hepsi güle güle kullanin
diptis ayrica elbiseler harika ya gözüm kaldi bende bugün aldim bidene cok mutluyum hehe
vurun ya kafama kafamaklava:
klava:ben şimdiye kadar neden burayı farketmemişim dıptısss,asom bayıldım cicilerinize ya kızlar gerçi diğer arkadaşlarda az zevkli değilmiş hani oturup tek tek inceleyecem pembe dolabınızda neler var opuyorumnanaktan
dıptıscım ne kadar güzel elbiseler edinmişsin öyle 2. ve 3. harikaa
oy oy oy şıpıdık terlikler ve o tişört harika :lepi:
güle güle giy canımopuyorumnanaktan
çok tşk ederim canımopuyorumnanaktanseninde elbiselerin süper en çokta yeşilli olanı beğendim güle güle giykaydirigubbakcemiletişört bershkadan hemde 8 lirakaydirigubbakcemile2fundanın elbiseden bakmaya gitmiştim ama bulamadım:çok üzgünüm::umursamaz: