• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembe Dolap

gülşahçım çok beğendim vede duygulandım...allah banada artık nasip eder işallah mezun olmayı,bu duygusal konuşmadan sonra yorumuma geçiyorum:kahve:
ayakabı ve çantanda ton farkı yok!ikiside aynı,takım almışsın çünküyerimseniben...ben çok beğendim allah güle güle giymek nasip etsin.
bu arada elbise nerde,ben onuda görmek isitiyorumhihoyyytumarım beyazdır:asigim:çok hoş olur çünkü

ısıktan bıraz kotu cıkmıs olabılır dıcem ama begenmıssın cok tşk ederımm ıns darısı senın basına cnm

elbısemm kırmızı kaydirigubbakcemile2

ay çok güzel ciciler almışsınız bayıldım valla hepsine hepiniz güle güle giyin.a.s.
glsh85 canım ayakkabın ve çantan harika bayıldım.çok şık duruyorlar.:nazar:

ay ben bu bölümü neden görmedim dahaa önce canım glsh bişey sorcam ayakkabının topuklarını merak ettim nasıl diye

doğumgünü hediyelerim

dsc02496f.jpg
dsc02499w.jpg

dsc02497w.jpg
dsc02500buy.jpg

benim adım yar.benim tarzım değil ama güzel ayakabılar canım,güle güle giy.yakışıcağına eminim

oohhhh sefam ossunn

atmosphereciceklikirmiz.jpg
[/URL] [/IMG]
dunyamarkasialbana039da.jpg
[/URL] [/IMG]
orjinalpradafairywhite2.jpg
[/URL] [/IMG]
kullanilmamisharikabirc.jpg
[/URL] [/IMG]

Son düzenleme:
mrb kızlar bende bugün elbise aldım üzerine de beyaz bolero almayı düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum resimler kaliteli çıkmadı k.bkmayın :))

Son düzenleme:
funnyda hepsi birbirinden şık canım çok güzeller iyi günlerde kullan.
beyaz çantaya ve parmak arası ayakkabına özellikle bayıldım çok cici.
çok zevklisin.:nazar:
minel aşk elbisen çok güzel güle güle giy canım.:nazar:
hepiniz cicilerinizi iyi günlerde kullanın.

AsO ve 123abc cok tesekkür ederim kizlar...normalde bu tarz giymiyorum ama giyince cok begendim, sonra bi an kararsiz kaldim...sonunda da aliverdim iste hihoyyyt

Beyaz06 zevklerimiz uyuyor; ben de aynen senin gibi beyaz cantaya ve parmak arasi ayakkabiya bayildim:nazar:

Güle güle giy funnyda...

URL=http://img196.imageshack.us/my.php?image=090620094848.jpg]
090620094848.th.jpg
[/URL]

(bu çerçeveyi boludan gezmekten gelrken molada aradım buldum o soukda aşkımla resmimizi koymak için hatıra kalsın diye bolu hatırası:):)
URL=http://img196.imageshack.us/my.php?image=090620094843.jpg]
090620094843.th.jpg
[/URL]
işte düzenledim kızlar bunlarda benim yeni aldıklarım

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X