kızlar muhabbetinizi bölüyorum ama bunları koyup kaçıyorum=)
bunlarda benim en son aldığım takılarım kırmızı küpeler ve kırmızı yüzük,mor küpeler ve mor yüzük,kahverengi küpeşer ve yüzüğü, 40 ytl toplam diğer mor takım yüzük kolye ve küpeleri 15 ytl inci küpe ve yüzük 12 ytlyeşil yüzük 7,5 ytl inci kolyem hediye:icecream:brojlarda 5 ytl tanesi=)
eldivenleride yeni almıştım onlarıda oraya iliştireyim dedimşakkıdı
Ne bir evim var,ne arabam.Nede bankada param..Tek servetim onlar..Sahip olduklarımdan bir kısmını sizlere sunuyorum:çok üzgünüm:senağlama
İşi gücü bıraktım..döktüm ganimeti ortayalaelaelaelaelae
Bunlarda annemin mal varlığının bi kısmı.Uzak dur dediydi takılarımdan ama bu sefer hayırlı bir işe parnak attığımı düşünüyorum:icecream:şakkıdılülülülülülü
Buda benim en son aldığım eteğim...Şıngır şıngır çok seviyorum:dance::sm_cool:
Evet bunu çinli kardeşlerimizden 5 meeellllyona aldım sırf onlara bir faydam olsun diye yoksa ucuzcu bir kadın değilimdirsengözlerimebaksanab:roflol::roflol::roflol:
Bunları 10 ar meeeelyona aldım ama renkleri tam olarak belli olmadıÇok üzgünüm çoook
Bu Collezıone dan,bakır,bronz renkte...
ben de kızımın cicleirni koyayım bari ama lütfen sizden ricam her bakan bir ayetel kürsi okusun olur mu canlarım?yerimseniben:1hug:
resimleirn güzel olmamasının sebebi kzılar kameradan aktarım bu yuzden kusura bakmayın artık
buda benim cicim :))
dileirm allahtan isteyen herkese nasip etsin inşaallah her gece dua ediyorum rabbim isteyen herkese versin diye umarım bende saglıkla kucagıma alırım kızımı amin