Pembe Dolap

bu jeanlarımı çok severim ama şuan azıcık küçük geliyolar...biranönce kilo vermem lazımsenağlama

bunları ben ördüm:sm_cool:

ıvır zıvır odasına ayakkabılarımı böyle yayıyorum ben bunlar yazlık sonra onları kutulara kaldırıp kışlıkları yayıyorum...başka türlü neyle neyi giyceğimi bulamıyorum çünkikafamçokkarıştı

yalnız çıtır heryere burnunu sokmuşsırnaşık şey

şimdi sıra çantalardaşakkıdı

yalnız çantalar dolap içinde bazıları çok kırışıyor:bbo: içlerine gazete koymayı denedim bu seferde çok yer kaplıyor:bbo:

bayanlar kusura bakmayın kırışık duruyo malum o kadar eşyaya askı bulmam imkansız.. daha doğrusu asıcak yer bulmam...ama çok düzenli ve titizimdir bu konuda ütüleyipte koyarım valla ..katlayınca gidiyo ütü tabi:bbo:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu baya kaliteli bir mağazdan 60 YTL ye almıştım.Sırf rengi için...

Kızlar bunu da Mecidiyeköy den 5 milyona almıştım

Bu çok sevdiğim bir arakadaşımın hediyesi. Bu önden görünüşü

Bu da arkadan görünüşü...

Bende birkac parca koydum ;vakit buldukca eklerim kizlar yerimseniben

sallari cok severim

bunlar benim değil siz kokoshlardan fikir almak için koydum internetten almayı düşünüyorum bunları

bu biraz pahalı buna benzer bulursam alıcam 1.000 falan

Bu ne biliyor musunuz hani beyaz eşyaların kırılmasın diye konulduğu köpük var ya işte o!
Biraz ilkel ama idare edin.
Mantar pano alacaktım vazgeçtim köpüğe tül çorap geçirdim:)
Biraz daha süslenebilir,kenarlarına kurdela geçirilip güller eklenebilir...

Merhaba kızlar bunu da 3,5 YTL ye almıştım...Çok güzel hamilelik olur değil mi bundan?

Ben çok beğenerek giyiyorum...

Bunu da 5 YTL ye almıştım....

...

Bu da evde sabahlığımın altına giydiğim kokoş terliklerim...
Var mı bundan kokoş ev terliği olan???

Bu da çeyizimde kayınvalidemin hediye ettiği makyaj çantam...Benim kayınvalide de kokoş herhalde....

Bunlarda benim cicilerim!!!:sm_cool:

bu ayakkabımı ve eteğimi yeni aldım diğerlerinide eklerim:):)

en sevdiğim eşofmanım

özenerek aldığım pantalonum:):)

veee en sevdiğim elbiselerimden biriiii

kızlar biraz göbüş çıkmş ama duruşmdan dolayı:):)bu elbiseye kocam bayılıo :):):)balo elbisemdi ama eşim giydirmemişti:):)

ay bak kocişimin aldığı bilekliğimii göstereyim:):)kolyesini takmadm ama

en sevdiğim zümr
üt yeşili kazağım ve kolyem:):)

kayınvalidemin hediye aldığı yüzük:)

eşimin bana aldığı ilk hediyesi
ayrıca ilk tanıştığımz gün:):)

ya kızlar bende hiç indirime denk gelemiorum en son flo dan aldığım ayakkabıyı 167 ytl ye almıştm şimdi olmuş 76 ytl
kahretsn birdaha asla indirimsz ürün almam fena kazık yemişim heheheheeh

bunlar benim ev terliklerim bööle :):):)şok seviom ben bu terliklerimi

bu terliklerimi 15 ytl ye almıştım.numarası tek kalmştı ondan.daha 1 kere giyebildim:):)çünkü bunları giyince eşimden uzun oluorm:):)

kızlar pembe terliktede yazıo ayağımn tescilli numarası kooccuumann:):):)

en sevdiğim ayaklarımı pek büyük göstermeyen çizmelerim:):):)

KIZLAR BU SANDIĞI NİŞANLIYKEN EVİM İÇİN YAPMIŞTIM ŞUAN TAŞINIORUM O YUSDEN ÜZERİ BİRAZ TOZLU GUSURABAKMAYIN:):):)

bunlarda cicilerim:)

büyük ve çok cepli çantalar tarzım çünkü içine iç çamaşırımdan tutun diş fırçama kadar heran lazım olabilecekleri koyarım:):)jöle vs.vs.saç kremim ve sprayim anca sığıyo:):)

şemsiyem:):)

Bunlarda benim cici papuşlarım,Resimleri büyük görmek için üzerine tıklayacağınız efeem:1closedeyes:

papuş ve terlikişlerim:1closedeyes:

uzun zamandır takip ediyorum pembe dolabı en sonunda bende bişeyler koyabilecek fırsat buldum.bunlarda benim cicilerim

sağol sergüzeştciğim bunu bilmiyordum resimleri devamlı pc'ye aktardığım için makinedekileri hep siliyordum dolayısıyla hafızada dolmuyordu sorun yaşamıyordum ama resim ekleyince anladım.
engin bilgilerinden bende faydalanmış oldum canım çok teşekkürler..

buda uzun kolyeler birbirine dolanmasın die benim bulduğum çözüm tablolara asıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…