- 22 Ocak 2009
- 4.822
- 7
- 158
güll çantan çok güzelmiş şekercimmm
canım ya gömlek gibi duruyo sanki, rengide matmı ama üzerinde görmek lazım tabi
nike olan;özdilekten indirim vardı 74.00(taksitle)gÜlŞah İzmİrlİ ayakkabılarını nerden aldın
kaÇa aldın gÜle gÜle gİy.
eylul b.,minel aşk,meryem ve gülsu,teşekkür ederim beğenmenize sevindim..
kotları çok beğenerek aldım ve fiyatlarına inanamayacaksınız.yüzde elli kampanya artı bir alana bir bedava kampanyası vardı,biri loft diğeri rodi,ikisini 45 liraya aldım delikafaduldenmakro marketten...yakınlarda varsa bi göz atın derim ben:lepi:
nike olan;özdilekten indirim vardı 74.00(taksitle)
kahve babetleri uşaktan ayakkabıcıdan 30 liraya
polaris topukluları şirinyerden yalçın kundura sanırım 50ye aldım..
a.s.
sagol tatlım teşekkürler;ben istanbuldan aldım;1 ayı geçti;kışlık pantolonlar ama kesimlerini çok seviyorum koton'un;bulmuşken hemen aldım..bir sürüydü ama 38 en çok giden beden oldugundan iki taneyle yetindimopuyorumnanaktanaa inanmıyorum kotonda kumaş pantolonlar 15 liramıı akannehir
gülşah canım ne zaman aldın peki sen, bide outletindenmi yoksa normal mağazadanmı aldın
hepsini güle güle giy inşallah
kızlar hepinizin cicileri iyi günlerde olsun
bunu da eklemiştim olmamış şaşırdım..neyse..
canım teşekkkürler tekrar;daha güzelleri sizin olsun arkadaslar..griyi;turkuazı kahve pantolonu de facto'dan aldım uşaktan.
iki kumaş pantolonu kotondan(15 er liraya aldım)üstte duruşları süper)
canım uşaktaki kipada bulunan defactodan sanırım çünkü başka yok:1no2: bende izmirliyim ama kayınvalidemler annemler falan uşakta oturuyolar sizin tanıdıkmı var uşakta merak ettimde bu arada hepsinide güle güle giy canım ayakkabına özellikle bittim siyah olanaopuyorumnanaktan
kızlar bu ceketi lcwdan aldım ama eve gelince pişman oldum,bakalım beğenecekmisiniz ona göre değiştireyim
kızlar bu ceketi lcwdan aldım ama eve gelince pişman oldum,bakalım beğenecekmisiniz ona göre değiştireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?