• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembe Dolap

lcw3.jpg

merhaba arkadaslar;bende yeni döneme hazırlık yaptım;ne zamandır koycaktım;üşendim bakalım beğenecek misiniz?
ayakkabılarım:
snv80002.jpg

snv80004.jpg

snv80003z.jpg

pantolonlar:
snv80008.jpg
snv80009.jpg

snv80010.jpg

snv80011.jpg

son olarak birkaç üst giysi:
snv80005.jpg

snv80006.jpg

snv80007.jpg

gÜlŞah İzmİrlİ ayakkabılarını nerden aldın
kaÇa aldın gÜle gÜle gİy.
nike olan;özdilekten indirim vardı 74.00(taksitle)
kahve babetleri uşaktan ayakkabıcıdan 30 liraya
polaris topukluları şirinyerden yalçın kundura sanırım 50ye aldım..
a.s.

eylul b.,minel aşk,meryem ve gülsu,teşekkür ederim beğenmenize sevindim..
kotları çok beğenerek aldım ve fiyatlarına inanamayacaksınız.yüzde elli kampanya artı bir alana bir bedava kampanyası vardı,biri loft diğeri rodi,ikisini 45 liraya aldım delikafaduldenmakro marketten...yakınlarda varsa bi göz atın derim ben:lepi:

canım hangi makrodan aldın kotları?hemen bitmeden bende bakayım:)

nike olan;özdilekten indirim vardı 74.00(taksitle)
kahve babetleri uşaktan ayakkabıcıdan 30 liraya
polaris topukluları şirinyerden yalçın kundura sanırım 50ye aldım..
a.s.

canım güzel alışveriş yapmışsın.iyi günlerde eskit.gri siyah çizgili bluzunu hangi mağazadn aldın acaba?belki ankarada da vardır.gri kaprimin üstüne süper olur:)

snv80012.jpg
bunu da eklemiştim olmamış şaşırdım..neyse..
canım teşekkkürler tekrar;daha güzelleri sizin olsun arkadaslar..griyi;turkuazı kahve pantolonu de facto'dan aldım uşaktan.
iki kumaş pantolonu kotondan(15 er liraya aldım)üstte duruşları süper)

aa inanmıyorum kotonda kumaş pantolonlar 15 liramıı akannehir
gülşah canım ne zaman aldın peki sen, bide outletindenmi yoksa normal mağazadanmı aldın

hepsini güle güle giy inşallah
kızlar hepinizin cicileri iyi günlerde olsun

aa inanmıyorum kotonda kumaş pantolonlar 15 liramıı akannehir
gülşah canım ne zaman aldın peki sen, bide outletindenmi yoksa normal mağazadanmı aldın

hepsini güle güle giy inşallah
kızlar hepinizin cicileri iyi günlerde olsun
sagol tatlım teşekkürler;ben istanbuldan aldım;1 ayı geçti;kışlık pantolonlar ama kesimlerini çok seviyorum koton'un;bulmuşken hemen aldım..bir sürüydü ama 38 en çok giden beden oldugundan iki taneyle yetindimopuyorumnanaktan

snv80012.jpg
bunu da eklemiştim olmamış şaşırdım..neyse..
canım teşekkkürler tekrar;daha güzelleri sizin olsun arkadaslar..griyi;turkuazı kahve pantolonu de facto'dan aldım uşaktan.
iki kumaş pantolonu kotondan(15 er liraya aldım)üstte duruşları süper)

canım uşaktaki kipada bulunan defactodan sanırım çünkü başka yok:1no2: bende izmirliyim ama kayınvalidemler annemler falan uşakta oturuyolar sizin tanıdıkmı var uşakta merak ettimde bu arada hepsinide güle güle giy canım ayakkabına özellikle bittim siyah olanaopuyorumnanaktan

canım uşaktaki kipada bulunan defactodan sanırım çünkü başka yok:1no2: bende izmirliyim ama kayınvalidemler annemler falan uşakta oturuyolar sizin tanıdıkmı var uşakta merak ettimde bu arada hepsinide güle güle giy canım ayakkabına özellikle bittim siyah olanaopuyorumnanaktan

evet kipadakinden aldık..uşakta okudum ben;şu andada oraya yakın bir ilçede görev yaptıgımız için;salihliye uşağa gezmeye gidiyoruz arkadaslarla..teşekkür ederim beğenmene sevindimkaydirigubbakcemile2

kızlar bu ceketi lcwdan aldım ama eve gelince pişman oldum,bakalım beğenecekmisiniz ona göre değiştireyim

lcw1.jpg

Ben beğenmiştim bunu ama biraz yaşa bağlı yani yaşınız gençse güzel.Krem rengi vardı sanırım o da yaşı büyük hanımlara hoş olur.

kızlar bu ceketi lcwdan aldım ama eve gelince pişman oldum,bakalım beğenecekmisiniz ona göre değiştireyim

lcw1.jpg

canım ben de bu cekete bakmıştım lcw de çok beğenmiştim ama ne yazıkki bedeni yoktu ....çok güzel rengi de öyle..sonuç ben çok beğendim :))) güle güle kullan..bejini falan alsan da o renkler çok klasik, pembe değişik bir hava ve renk katıyo bence..hem de çok spor :)))

Back
X