Pembe Dolap

malibu güle güle kullan konverslerini:icecream:
meryam aldıklarını iyi günlerde giy sende

meryem ayakkabını çok beğendim...güle güle kullan..
kaydirigubbakcemile3
bu arada malibu meryem iyi günler kullanın kızlar:sm_cool:
kaydirigubbakcemile3
bende de var ki bundan zemuszemus

güle güle giy meryemcim pek kibarlar :ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile3
malibu güle güle kullan konverslerini:icecream:
meryam aldıklarını iyi günlerde giy sende
kaydirigubbakcemile3

bunu cook begendmmm :asigim: güle güle giy canımm zemuszemus
sende canim aldiklarini güle güle giy cok güzel kaydirigubbakcemile3

akkanı yiyim seninkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktangüle güle giy canım benim:1hug:a.s.

kaydirigubbakcemile3

malibu conversin çok güzel güle güle giy bende almayı düşünüyorum ama eşim hep genç kızlar giyiyor sana yakışmaz diyor izin vermiyor.böyle gördükcede içim gidiyor valla.
meryem aldıkların süper bayıldım iyi günlerde giy tatlım.
fındık eşarbın harika bayıldım güle güle giy canım sende.

Fındık aldıkların çok güzel nerden aldın canım

canım eşarp SARAR

kolye burda bi takı şhop var ordan aldım

Hırka yine burda VARDALLAR die bi mağaza var ordan (Perlina marka)

Etek Park Bravo

tşk ederim :kedi:

.
fındık eşarbın harika bayıldım güle güle giy canım sende.

tşk ederim canım opuyorumnanaktan

malibu conversin çok güzel güle güle giy bende almayı düşünüyorum ama eşim hep genç kızlar giyiyor sana yakışmaz diyor izin vermiyor.böyle gördükcede içim gidiyor valla.
.

canımm tşk edermmm a.s. bişey insanın içinde kalmaya görsün üzüldükçe üzülür insan..al canım bence nie yakısmasın gayettee yakısır konversin yaşı mı olur tatlım lmaz: al beraber giyelim :))) opuyorumnanaktan

alıcam valla dedigin gibi içimde kalmasın çok saol canımopuyorumnanaktan
kocişimde çatlasınzemuszemus

canım bence eşin seni kıskandığı için alma diyodur eminim çok da yakışır sana.O yüzden içinde kalmasın diye hemen almalısın bencekaydirigubbakcemile5

Beyaz'cım Converse'in yaşımı olurmuş ya, ben 29 yaşındayım, 3 tane var bende, eskittiklerimi saymıyorum kaydirigubbakcemile3 Al bir tane, gazın gitsin en azından Şeniz

Mailbu'm hayırlı olsun bidanem :asigim: Ben lacivert dar paça kotla giyiyorum beyazlarımı, boyadı kot benneyaptımki Dikkatli ol şekerim Şeniz

anamm boyadı mıı ay kıyamam konverslerimee inşallah boyamaz :mymeka:
saol şekerimmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canımm.fındık eşarbına bayıldım markası ne acabaaa
buda bugün aldığım eteğimm çok begenerk aldım sizin yorumlarınızı da bekliyoruma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…