Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende de var ki bundan zemuszemusbu da benm yeni akkamm :))) zemuszemus
![]()
bunlarda benden, buraya eklemiyorum ikitanede uzun kollu badi aldim yesil ve kahve
![]()
![]()
kaydirigubbakcemile3meryem ayakkabını çok beğendim...güle güle kullan..
kaydirigubbakcemile3bu arada malibu meryem iyi günler kullanın kızlar:sm_cool:
kaydirigubbakcemile3bende de var ki bundan zemuszemus
güle güle giy meryemcim pek kibarlar :ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile3malibu güle güle kullan konverslerini:icecream:
meryam aldıklarını iyi günlerde giy sende
sende canim aldiklarini güle güle giy cok güzel kaydirigubbakcemile3
bunu cook begendmmm :asigim: güle güle giy canımm zemuszemus
akkanı yiyim seninkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktangüle güle giy canım benim:1hug:a.s.
canım aldıklarına bayıldım özellikle eşarbın tek kelimeyle süper.Markasını yazabilir misin canııımm:)opuyorumnanaktan
Fındık aldıkların çok güzel nerden aldın canım
.
fındık eşarbın harika bayıldım güle güle giy canım sende.
malibu conversin çok güzel güle güle giy bende almayı düşünüyorum ama eşim hep genç kızlar giyiyor sana yakışmaz diyor izin vermiyor.böyle gördükcede içim gidiyor valla.
.
fındık eşarbın harikaymıs canımmm :asigim: :kedi:
canımm tşk edermmm a.s. bişey insanın içinde kalmaya görsün üzüldükçe üzülür insan..al canım bence nie yakısmasın gayettee yakısır konversin yaşı mı olur tatlımlmaz: al beraber giyelim :))) opuyorumnanaktan
canım bence eşin seni kıskandığı için alma diyodur eminim çok da yakışır sana.O yüzden içinde kalmasın diye hemen almalısın bencekaydirigubbakcemile5malibu conversin çok güzel güle güle giy bende almayı düşünüyorum ama eşim hep genç kızlar giyiyor sana yakışmaz diyor izin vermiyor.böyle gördükcede içim gidiyor valla.
meryem aldıkların süper bayıldım iyi günlerde giy tatlım.
fındık eşarbın harika bayıldım güle güle giy canım sende.
Eşarp hırka kolye yeni aldıklarım kızlar :kedi:
![]()
![]()
![]()
![]()
malibu conversin çok güzel güle güle giy bende almayı düşünüyorum ama eşim hep genç kızlar giyiyor sana yakışmaz diyor izin vermiyor.böyle gördükcede içim gidiyor valla.
canımm tşk edermmm a.s. bişey insanın içinde kalmaya görsün üzüldükçe üzülür insan..al canım bence nie yakısmasın gayettee yakısır konversin yaşı mı olur tatlımlmaz: al beraber giyelim :))) opuyorumnanaktan
Beyaz'cım Converse'in yaşımı olurmuş ya, ben 29 yaşındayım, 3 tane var bende, eskittiklerimi saymıyorum kaydirigubbakcemile3 Al bir tane, gazın gitsin en azından Şeniz
Mailbu'm hayırlı olsun bidanem :asigim: Ben lacivert dar paça kotla giyiyorum beyazlarımı, boyadı kot benneyaptımki Dikkatli ol şekerim Şeniz
funnyda hepsi birbirinden şık canım çok güzeller iyi günlerde kullan.
beyaz çantaya ve parmak arası ayakkabına özellikle bayıldım çok cici.
çok zevklisin.
minel aşk elbisen çok güzel güle güle giy canım.
hepiniz cicilerinizi iyi günlerde kullanın.