pembe akıntı

Li-moon

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
5.236
2.034
448
kızlar adetime 7-8 gün var.bugün adet olacakmışım gibi bi ağrım oldu.bacaklarım ve kasıklarımda..sonra pembe akıntı oldu.daha önce 1 kez olmuştu böyle pembe akıntı ama o zaman adetimden 6 gün sonraydı ve bir damla kadardı.böylesi ilk kez oldu.şimdiki biraz daha fazlaydı hatta korktum kanama gelecek diye ama arkası gelmedi şükür.evde gebelik testi vardı merak edip yaptım sonucun negatif çıkacağını bilmeme rağmen adete 7-8 gün kala çıkmazmış.adetin gecikmesi lazımmış.bu pembe akıntı sizce ne olabilir kızlar

Kızlar bügünde wc gittiğimde damla şeklinde devam ediyor.ne kırmızı ne pembe.sulandırılmış kan gibi çok affedersiniz.korkuyorum daha önce hiç olmamıştı

Son düzenleme:
Yerlesme kanamasi olabilir ama yarin adette olabilirisniz. Hemen üstüne adet olmaniza gerek yok. Yarin olabilirsinjiz.
Insallah yerleşme kanamasidir..

Psikolojik olarak erken olabilirsin. Benimde cok öyle oldu. 10 gun onceden bile adet oldugumu bilirim. Ama insallah adet degildir. Insallah yerlesme kanamasidir..
amin canım inşallah.psikolojik olarak vücudun çok etkilendiği kocaman bi gerçek

Ne kadardir istiyorsun? Doktoe gittin mi? Bir sorun var mi?
8 aydır canım.doktora gittim ama hormonlarda sorun çıkmadı bide adetler düzenli deyince 1 sene dolsun öyle gelin dedi.1 sene dolunca eşimle gidicez.inş gerek kalmaz

8 aydır canım.doktora gittim ama hormonlarda sorun çıkmadı bide adetler düzenli deyince 1 sene dolsun öyle gelin dedi.1 sene dolunca eşimle gidicez.inş gerek kalmaz

Insallaj gerek kalmaz ama aslind doktorlar ilk önce esine bakiyorlar. Yani ondan sperm testi istiyorlar. Bence onu en kisa zamanda yaptirin. 1 sene falan beklemeyin. Benim 14 ay oldu. Rahim filmi bile cekildim ben. Bu ay klomen kullandim. Carsamba gunu progesteron testi yapacagim bakalim yumurtalarim olusmus mu.
bizde de bir sorun yok cok şükür. Sebepsiz yani

anladım canım.Allah isteyen herkese en kısa sürede hayırlısıyla nasip etsin.inşallah seninde hemencecik olurda biter bu sıkıntılar

Şu an adetime 5 gün var. Birkaç gün önce bende de öyle bir şey oldu. Affedersin tuvaletteydim bir anda kırmızı pembe arası kan gibi akıntı bir şey oldu. Az bir şey ve sonrasında günlük ped koydum ne olur ne olmaz diye ama devamı gelmedi hiç. Hatta şu an kupkuruyum diyebilirim. Dün test yaptım aynı senin gibi dayanamadım ve negatif çıktı. Regl günümü bekliyorum şimdi...

Daha önce hiç olmuşmuydu sana böyle bişey canım.bana ilk kez oluyor.wc gittiğimde damla şeklinde geliyor.rengi tam kırmızıda değil pembede değil.sulandırılmış kan gibi çok affedersin.

Yok
Daha önce hiç olmuşmuydu sana böyle bişey canım.bana ilk kez oluyor.wc gittiğimde damla şeklinde geliyor.rengi tam kırmızıda değil pembede değil.sulandırılmış kan gibi çok affedersin.
yok canım daha önce olmamıştı. Hatta negatif çıkınca acaba düşük muü oldu diye bile düşündüm. Ama düşük öyle hafif olmuyormuş. İnşallah ikimizinki de yerleşme kanamasıdır

Âmin canım inşallah.bende bundan korkuyorum.düşük yapanlar oluyormus ama acaba onlarda nasıl oluyor kanama.

Canim benimde adetime 6 gun vardi esimle iliskiye girdikten sonra lavaboya girdigim.pembemsi akintiyla kan geldi az bisey pecetede. Dedim kesim hamileyim. Cunku daha once bole bisi olmamisti. Ve adetimden bigunonce test yaptim pozatif cikti. InsaAllah sende hamilesindir canim benim.. stres yapmamaya calis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…