How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

pembe akıntı

Canim benimde adetime 6 gun vardi esimle iliskiye girdikten sonra lavaboya girdigim.pembemsi akintiyla kan geldi az bisey pecetede. Dedim kesim hamileyim. Cunku daha once bole bisi olmamisti. Ve adetimden bigunonce test yaptim pozatif cikti. InsaAllah sende hamilesindir canim benim.. stres yapmamaya calis..
İlişkiye girdiğin gün mü kan gelmişti?

Hanımlar iyi geceler. Ayın 1i sat. 5 gun sürdü bitti. 8inde ilişki oldu ancak dün pembe 3 damla kan gördüm camasirında. Bugunde yumurta akı kıvamındaki akıntı geldi ama pembelik vardı kanliydi yani. Ne olduğunu anlamadim. Ilk kez oluyor. Sizce sebebi ne olabilir?

Canim benimde adetime 6 gun vardi esimle iliskiye girdikten sonra lavaboya girdigim.pembemsi akintiyla kan geldi az bisey pecetede. Dedim kesim hamileyim. Cunku daha once bole bisi olmamisti. Ve adetimden bigunonce test yaptim pozatif cikti. InsaAllah sende hamilesindir canim benim.. stres yapmamaya calis..
canım benim hala devam ediyor ama.seninkisi az gelmiş.rengi bazen açık kırmızı bazen kahverengi.

İlişkiye girdiğin gün mü kan gelmişti?
Evet canim aradan 1saat ya ya gecmedii lavaboya gittigimde farkettim. Bide adetime yakin yatagimda cok sicakliyordum.. Rabbim tüm isteyenlere hayirlisi ile hamilelik nasip etsin nsaAllah.. Hamilelerede saglikli gebelikler nasip etsinn .. Aminn

canım benim hala devam ediyor ama.seninkisi az gelmiş.rengi bazen açık kırmızı bazen kahverengi.
Canim insaAllah yerlesme kanamasidir. Ayrica sen sabah yataktan cikmadan bi atesini olcsene canim.. Ates olcme yontemi var bi dene derim..

Evet canim aradan 1saat ya ya gecmedii lavaboya gittigimde farkettim. Bide adetime yakin yatagimda cok sicakliyordum.. Rabbim tüm isteyenlere hayirlisi ile hamilelik nasip etsin nsaAllah.. Hamilelerede saglikli gebelikler nasip etsinn .. Aminn
Hmm değişikmiş bak bu. Amiiiin amin

Canim insaAllah yerlesme kanamasidir. Ayrica sen sabah yataktan cikmadan bi atesini olcsene canim.. Ates olcme yontemi var bi dene derim..
canım kanamaya döndü ama.yerleşme kanaması olsa bu kadar kan gelmez sanırım.adet kanaması gibi değil daha az ama geliyor :(

Galiba canım ama tam adet kanaması gibide değil.çörek otu bal tarçın kürünü uygulanmıştım sanırım o erken kanamaya sebep oldu.forumda okudum var böyle başına gelenler
Anladım canım. Regl gününe az kalmış. Hayırlısı bakalım...

Back