Pembe akıntı

Bebekistiyrm

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2020
308
120
18
Merhaba kızlar size bişey danışmak istiyorum. Son ilişkik 28 şubatta oldu, 19 martta adet gördüm 2 gün boyunca 2 günde leke leke oldum, ve dün akşam pembe akıntım oldu, bildiğimiz pespembe peçeteye aktı. Normalde adetlerim 3 gün tam olurum 2 günde az olurum, bubsefer daha kısa sürdü. Merak ettim yani neden olabilir diye, resimde koyardım ama ayıp olur hemde midesi bulanan arkadaşlar olur haklı olarakcevap yazarsanız sevinirim

Test alın

Yerleşme olablr her ihtimale karşı al bence test 5 lira falan zaten
Ay test parasından hiç kaçmıyorum, Allah var şimdiye kadar 50 tane almışımdır, erken gebelik testi kaset testler, bide eşim asker görevde şimdi. Kaynanamlarla altlı üstlü oturuyoruz, bi yere giderken soruyorlar eczanede yakın değil, sorun işte yani bi türlü alim dicek fırsatım olmuyorama yarın gidip alacam, yoksada içim rahat eder

Yakın olsaydın getirirdim sana

Tamam burayada at fotoyu meraklandım bende inşallah vardır
Eşimin kuzeninin bayrak dikimi var bugün, ordaydık, dedim ben eve gidim gelim arabayla bişeye bakacam dedim, aldım testi yaptım öyle bıraktım 2 dakka durdum başında, negatifti, olsa hemen çıkardı zaten, fotosunu çekmek aklıma gelmedi o an zaten negatif diye. Eve gidince belki çizgi olur bakarım ama negatif sonucum♥

Hayırlısı olsun canım gelecek aya inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…