Canim ben de adet oldum sanmıştım önce kahverengi iki gun sonra bahsettiğin şekilde pembe akintim oldu. Adet kanamasına dönmesini beklerken kesildim. Bu defa şüphelendim. İnternette bir kaç yerde okudum ki yerleşme kanaması diye bir şey varmış. Beş gün bekledim evde test yaptım. Pozitif çıktı. Umarım seninde gönlünün muradı olur.
ya inşallah hamileyizdir.ben artık yoruldum gerçekten.bu ay böyle bir şeyi ilk defa yşaayınca şaşırdım."acaba" diyorum.bayramdan sonraya kadar adet olmazsam kan testi farz oldu..teşekkürler.Canım kan testi yaptırsan en iyi sonucu alırsın, bu aralar zaten herkeste maşallah pembe akıntı geliyor :)
Bunlardan biri de benim hala bende anlamadım ???
Canim ben de adet oldum sanmıştım önce kahverengi iki gun sonra bahsettiğin şekilde pembe akintim oldu. Adet kanamasına dönmesini beklerken kesildim. Bu defa şüphelendim. İnternette bir kaç yerde okudum ki yerleşme kanaması diye bir şey varmış. Beş gün bekledim evde test yaptım. Pozitif çıktı. Umarım seninde gönlünün muradı olur.
ya inşallah hamileyizdir.ben artık yoruldum gerçekten.bu ay böyle bir şeyi ilk defa yşaayınca şaşırdım."acaba" diyorum.bayramdan sonraya kadar adet olmazsam kan testi farz oldu..teşekkürler.
Amin amin :) bende ilk defa yaşıyorum bu ay 2. Bebek için pek çalışmamız olmasına rağmen merak ediyorum :)
Herhangi bir sorun yoksa tutması lazım normal şartlar altında...Bizim sorunlu olduğu için beklemek yoruyor.Tam 1 yıl oldu.Tedaviye başlayacağım.Doktorlar normal yoldan olur dedikleri halde neden olmuyor anlamış değilim.Aşılama yaptırmayı düşünüyorum.Hayırlısı..
haziranın 10 unda oldum en son regl 20 gün geçti ....2-3 gündür ilk başta kahverengi sonrasında kanlı çok az akıntı ve pembe az akıntı gibi bişeyyy... test yaptım iki kere negatif çıktı...şuan iş yerimdeyim en kısa zamanda dr gidecemm
Valla arkadaşım sorun yok normalde ki inşallah öyledir ben yumurtlama tarihlerini bekliyorum o günler geldi tek sefer oldu
Bunu ilk defa yaşıyorum kan görmedim kahverengi pembe arası gidip gidip geliyor bugun 6. Gün beyaz yumurta akı gibi geldi sevindim ama sonradan belim ağrıdı hafif pembe geldi yine. Bişey çıkmasından korkuyorum test yapsam daha çok erken 10 gün var daha .
Rabbim inşallah önce olmayanlara sonra bana nasip etsin
sendede mi yumurtalık tembelliği var arkadaşım ?
Evet adet günüme iki gün vardı. Zaten bu yüzden adet oldum sandım erkenden. ŞaşırmıştımMaşallah, Allah tamamına erdirsin :)
Peki adete yakın mı old bu bahsettiğin, kaç gün sonra test yaptın?
hayır yok ama düzensizdir regl günlerin geçen ayda 10 gün gecikmişti...bide geçen ay akıntı var diye vajinal fitil kullanmıştım ondan olabilirmi acaba gecikme ve bu yaşadıklarım =((
Bak şimdi bende şüphelendim..bende o fitilden kullandım geçen ay.yoksa o yüzden mi geciktim bu kadar ??? bayramdan sonra pazartesi gününe doktordan randevu aldım.bakalım ne diyecek.garip bi durum yaa :44:
bende bugün gidecem doktora iş çıkışı....yada beklesemmi bilemedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?