• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembe akıntı...yardım arkadaşlar.

inşallah hamilesindir ve ya tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın.çünkü gerçekten çok zor bir süreç.doktora gitmak için bayram sonunu bekleme sağlık ocağında veya acilde de kan verip sonucu alabilirsin.illaki kadın doğuma gitmek şart değil.eğer pozitif çıkarsa en kısa sürede kadın doğumcuya gidersin.

inşallah canım evet yaklaşık 6 aydan beridir rapor için test sonuçlarını topluyorum.ben kadın doğuma gidicem ama adet düzensizliği hakkında görüşmek istedim 9 haziran son adet tarihi. 2 ay olacak nerdeyse.aslında haklısın kan verip sonucu öğrenip o şkil gitmek daha iyi.
peki hamileliğin kanda belli olması için kaç gün geçmesi lazım acaba?

inşallah canım evet yaklaşık 6 aydan beridir rapor için test sonuçlarını topluyorum.ben kadın doğuma gidicem ama adet düzensizliği hakkında görüşmek istedim 9 haziran son adet tarihi. 2 ay olacak nerdeyse.aslında haklısın kan verip sonucu öğrenip o şkil gitmek daha iyi.
peki hamileliğin kanda belli olması için kaç gün geçmesi lazım acaba?

aşılamada 15.günde hamilelik kanda belli oluyor.normal ilşkide de belli olur hemen.bu arada hangi şehirdesin belki doktor önerebilirim.

aşılamada 15.günde hamilelik kanda belli oluyor.normal ilşkide de belli olur hemen.bu arada hangi şehirdesin belki doktor önerebilirim.

ben İstanbul ümraniyedeyim canım.sevinirim.Bu arada sen tedavini oldun mu?

Arkadaşlar bende yumurtalık tembelliği var.Eşimde varikosel.Bebek istiyoruz 1 yıldır ama olmuyor.Bundan iki gün önce sabah kalktığımda şeffaf akıntı ile pembe akıntının geldiğini gördüm.1 damlada pıhtı kan vardı silindiğimde.1 hafta öncede göğüslerimin ucu çok ağrıyordu.Adet olucam zannettim ama arkası gelmedi.adetlerim düzensiz ve en son adetim 9 haziran.Test yaptım iki hafta önce negatifti.şimdi nerdeyse 2.adetim gelicek daha hastalanmadım.sol kasığımda batmalar oluyor.Diğer belirtiler geçti.Acaba bu durumu yaşayan kimse var mı? Hamile olabilirmiyim?:emir_bebek:

Acilen kan testi yaptırmanız gerek belirtilere göre adet sancısı değil gibi deldi bana neden bir hastaneye gitmiyorsunuz bu şekilde kendini yiyip bitirceksiniz.

Adet tarihim ayın 9unda olması gerek normal şartlar altında..bende çok adet düzensizliği var.en son 9 haziranda olmuştum.eğer hamilelik varsa (ki inşallah)geç döllenme olabilir diye adetimi bekliyorum.normalde bayram sonrası hemen hastaneye gidicem randevumu bile aldım.2 Hafta önce test yapıp negatif olduğunu görünce çok üzüldüm ..

of işler karıştı arkadaşlar.ne yapıcam ne edicem elim ayağıma karıştı.dün akşam kahverengi leke geldi bi kaç damla..bir kaç damlada bugün geldi.kırmızı kan görmedim daha damla damla geliyor sizce hastalanacakmıyım ?rahim filmi çekilmem gerekiyordu.Eğer gitmezsem diğer adetime kadar beklemem gerek.o da ne zaman olucam belli değil.adetin 1.günü ara dediler.kadın doğum doktoruma ulaşamıyorum.kafayı yicem..

Son düzenleme:
of işler karıştı arkadaşlar.ne yapıcam ne edicem elim ayağıma karıştı.dün akşam kahverengi leke geldi bi kaç damla..bir kaç damlada bugün geldi.kırmızı kan görmedim daha damla damla geliyor sizce hastalanacakmıyım ?rahim filmi çekilmem gerekiyordu.Eğer gitmezsem diğer adetime kadar beklemem gerek.o da ne zaman olucam belli değil.adetin 1.günü ara dediler.kadın doğum doktoruma ulaşamıyorum.kafayı yicem..

Bir hastahaneye gidip kan testi yaptırmanızı tekrar öneriyorum çok birşey katbetmezsiniz.Eminim çalıştığınız yerde yakın bir poliklinik hastahane vardır. Bu sayede öğrenmiş olursunuz ona göre filmi çektirip çektirmeyeceğiniz de belli olur. Eğer hamile değilseniz filmi çektirmek için bir daha ki ayı bekleyeceksiniz ki buna hiç gerek yok...

teşekkür ederim tavs,iyenize uydum.en mantıklısı buydu zaten..hamile değilmişim maalesef... :25: çok üzülüyorum artık her defasında bu sonucu almaktan,bu gerçekle yüzleşmekten çok yoruldum :(

teşekkür ederim tavs,iyenize uydum.en mantıklısı buydu zaten..hamile değilmişim maalesef... :25: çok üzülüyorum artık her defasında bu sonucu almaktan,bu gerçekle yüzleşmekten çok yoruldum :(

seni o kadar iyi anlıyorum ki inan çok üzüldüm.ama yorulmak için çok erken çünkü daha yeni başlıyosun bu yola.başından geçenler çok iyi bilir bu acıyı.ama sakın pes etme.güçlü,sabırlı ve cesur olarak hamile kalacaksın bir gün...

Canım Rabbim hakkında hayırlısını versin nasip hepsi.. Her ay böyle stres yaparak işleri yokuşa koşuyorsun. Rahatla bir ayda sadece kafanı dinle gez, toz keyfine bak :) ummadığın anda gelecek bak göreceksin :)

sağolun canım arkadaşlarım.dün gittim randevum vaardı.Rahim filmi çekildim.Radyomer radyotom tavsiye ediyorum.Gerçekten ağrısız acısız 2-3 dakika içinde hallettiler hemen raporumu verdiler.Temiz çıktı çok şükür.En son bir dahaki adetimde hormon testi istediler.Ondan sonra kayıt açılacak.Rapor beklicez.hayırlısı ile..

sağolun canım arkadaşlarım.dün gittim randevum vaardı.Rahim filmi çekildim.Radyomer radyotom tavsiye ediyorum.Gerçekten ağrısız acısız 2-3 dakika içinde hallettiler hemen raporumu verdiler.Temiz çıktı çok şükür.En son bir dahaki adetimde hormon testi istediler.Ondan sonra kayıt açılacak.Rapor beklicez.hayırlısı ile..

hsg nin temiz çıkmasına çok sevinim.inşallah aetinle birlikte tedavine başlayıp en kısa sürede sonuç alırsın.

Arkadaşlar sorun sorun üstüne geliyor.Şimdi adetim kesilmek bilmedi derken doktora gittim..Rahim filmi çekilirken rahim kanalımda zedelenme olmuş :( rahim filmi çekerken gerçekten dikkatli olmak gerekiyormuş.antibiyotik başladık..sonucunda kansız kalmışım..kansızlık tedavisi de üstüne..alınacak olan kilolar...off off...Rabbim yardım etsin dua edin inş.Bu sınavı kolay atlatayım inş.

Arkadaşlar sorun sorun üstüne geliyor.Şimdi adetim kesilmek bilmedi derken doktora gittim..Rahim filmi çekilirken rahim kanalımda zedelenme olmuş :( rahim filmi çekerken gerçekten dikkatli olmak gerekiyormuş.antibiyotik başladık..sonucunda kansız kalmışım..kansızlık tedavisi de üstüne..alınacak olan kilolar...off off...Rabbim yardım etsin dua edin inş.Bu sınavı kolay atlatayım inş.

zaten rahim filmi çekilmeden önce bir antibiyotik ve ağrı kesici vermeliydi doktorun.vermediyse ihmal etmiştir ama verdiği halde olduysa o da artık şans işi...

BENDE EVLENELİ 7 AY OLDU EVLENDİKTEN SONRA DUZENSİZLİK BASLADİ GECEN AY DUPHASTON KULLANDIM GÜNÜNDE ADET OLDUM BU AYDA KULLANDİM ADETİMN ÜSTÜNDEN 4 GÜN GEÇTİ OLMADİM BUGÜN DE PEMBEMSİ Bİ AKINTI VAR HİC BÖYLE Bİ AKINTIM OLMAMİSTİ SİZCE HAMİLEMİYİM KİZLAR?COK MERAK EDİYORUM

Back
X