Z zeynepmeva Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2011 8 0 11 Kasım 2011 Konu Sahibi zeynepmeva #1 arkadaşlar arefe gunu bır kaza gecırdık aracımız takla attı ve benım pelvıs kemiğim kırıldı. aranızda boyle bı rahatsızlık geçiren var mı?bana neleri yapmam yada yapmamam gerektiği konusunda yardımcı olabilecek birilerini arıyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim hanımlar
arkadaşlar arefe gunu bır kaza gecırdık aracımız takla attı ve benım pelvıs kemiğim kırıldı. aranızda boyle bı rahatsızlık geçiren var mı?bana neleri yapmam yada yapmamam gerektiği konusunda yardımcı olabilecek birilerini arıyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim hanımlar
S serena88 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2011 9 1 12 Kasım 2011 Konu Sahibi zeynepmeva #2 arkadaşım bnce biran önce bi doktora git. sakat yer çnkü bazen bu tarz kemik kırıklarında yanlış kaynamalarda fln kemiklerde kısalma oluyor tehlikeli yani.. hangi şehirde oturuyorsun eğer izmirde sna bikaç doktor önerebilrim.
arkadaşım bnce biran önce bi doktora git. sakat yer çnkü bazen bu tarz kemik kırıklarında yanlış kaynamalarda fln kemiklerde kısalma oluyor tehlikeli yani.. hangi şehirde oturuyorsun eğer izmirde sna bikaç doktor önerebilrim.