Bebek İkinci El Peluş oyuncaklar-Kullanılmamış müzikli lazımlık ve çeşitli malzemeler

Panduflar hariç demişsiniz ya bu fotoda yoklar sanırım 30 tl ye verirseniz almak istiyorum kargo var tabi ne kadar tutar bi fikriniz var mı ebatları nasıl herhangi bi yirtik Yada sorunları var mı oyuncakların tesekkurler

Panduflar hariç demişsiniz ya bu fotoda yoklar sanırım 30 tl ye verirseniz almak istiyorum kargo var tabi ne kadar tutar bi fikriniz var mı ebatları nasıl herhangi bi yirtik Yada sorunları var mı oyuncakların tesekkurler

Hepsi temiz sorunsuz sadece pembe panterin kafasının üzerinde hafif bir yanık gibi bir iz var. Ayı, pembe panter büyük zürafa orta diğerleri orta ve küçük sayılır..
Ben yıkayıp kaldirmistim temizler.
30 TL benim için uygun kargo su pek tutmaz çünkü peluslar agir degiller sıkıştırınca da az yer kaplar..

Doğal Potty Eğitici müzikli oturak e-bebekten alındı ve hic kullanılmadı kutusuyla sıfır duruyor.. Şu an ki indirimli satış fiyatı 59,90 TL.
45 TL bendeki son fiyatı.

adet milkway sut saklama kabi az kullanildi 5 TL
Mavi yeşil bebedor mama kabi ve kasik hiç kullanilmadi 7,5 TL
Meyve filesi 1 adet kullanilmamis filesiyle 3 tl
Cam rende 3 TL
Eğitim halisi 10 tl
duruyor mu bir de ödeme sekli nasil??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…