• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama pelin sönmez in son saç rengi

RieLa

•●♥•●♥
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
218
1
46
Tekirdağ
pelin sönmezin son saç rengini bilen varmı bu akşam gördüm çok begendim foto bulamadım:59:

pelin sönmez mi hani şu kavakyellerindeki aslı değil mi bu...:82:

aslının saçı boya falan degilki ya ne boyası:32:

pardon karıştımışım

Son düzenleme:
pelin sönmez akasya durağındaki dilek karakterini canlandırıo

koyu karamelden acık dıe dusunuyorum son 2 bolumdekı rengı sordum ben (yanılmıosam 2 bolum once degstrdı) ondan oncekıde gzldı ama bu brz sarı gbı

bende merak ediomda ama artık vazgeçtim evde tutturmak mümkün deil gibime gelio kuaföre gitmek içinde güvenilir bi kuaför olmalı

koyu karamel gibi duruyor bence de cnm ama git bi kuaföre sor onlar bilirler:) hangi rengi gösterdiysem ve yaptırdıysam aynısı oldu :):3::3:

koyu karamel gibi duruyor bence de cnm ama git bi kuaföre sor onlar bilirler:) hangi rengi gösterdiysem ve yaptırdıysam aynısı oldu :):3::3:

evet ben ılk defa boyatıcam saclarımı kuafor dha mantıklı ama onlarnda aynı renklerı yakalayamadıklarını soyleyenler cok ustelık bnm saclarım cok seyrek dha fzla dokulmesnden korkyrm senn kuaforum oldukca ıı sanrm :44:

benim saç rengim aynısı
palettein altın karamel ve dore bakırı karıştırıyorum aynı bu ren çıkıyo
tabi bunlar kamera önünde daha parlak çıkıyo saçları.ışıklardan felan.ama bu dediğim renkeleri yaparsan buna çok yakın bi ren elde dersin.tabi alt zeminn açık ren olması lasım tutması için

benim saç rengim aynısı
tabi bunlar kamera önünde daha parlak çıkıyo saçları.ışıklardan felan.ama bu dediğim renkeleri yaparsan buna çok yakın bi ren elde dersin.tabi alt zeminn açık ren olması lasım tutması için

tesk ederım denıcem artık karar verdım :D

evet ben ılk defa boyatıcam saclarımı kuafor dha mantıklı ama onlarnda aynı renklerı yakalayamadıklarını soyleyenler cok ustelık bnm saclarım cok seyrek dha fzla dokulmesnden korkyrm senn kuaforum oldukca ıı sanrm :44:
evet cnm kuaförüm iyidir :) aslında tek bir renkle hüküm vermek birz zor her markasının karameli kumralı çok farklı ama kuaförler saç zaminine göre rengi hazırlamayı biliyolar aşağı yukarı aynısı oluyo görceği işlemi eğer gerekliyse tabi söylüyolar

saclarım dha fzla azalmadan yakısan sac rengnı bulabılsem dıyrm ama ck sey ıstıor farkndaym:25:

Yaa bende bu saç rengini istiyorumm :(( nasıl OLacakk oo :D

cnm ben ygs lys derken kaldı ole ve bu yıl farklı bı renk kullanıyor gecen yıl dha acıktı eger benım dedıgımı ıstıyorsan bu arkadasın onerısını deneyebılırsın

benim saç rengim aynısı

Back