Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pelin sönmez akasya durağındaki dilek karakterini canlandırıo
açık kumral karamel karısımı gibi
koyu karamel gibi duruyor bence de cnm ama git bi kuaföre sor onlar bilirler:) hangi rengi gösterdiysem ve yaptırdıysam aynısı oldu :)
benim saç rengim aynısı
palettein altın karamel ve dore bakırı karıştırıyorum aynı bu ren çıkıyo
tabi bunlar kamera önünde daha parlak çıkıyo saçları.ışıklardan felan.ama bu dediğim renkeleri yaparsan buna çok yakın bi ren elde dersin.tabi alt zeminn açık ren olması lasım tutması için
evet cnm kuaförüm iyidir :) aslında tek bir renkle hüküm vermek birz zor her markasının karameli kumralı çok farklı ama kuaförler saç zaminine göre rengi hazırlamayı biliyolar aşağı yukarı aynısı oluyo görceği işlemi eğer gerekliyse tabi söylüyolarevet ben ılk defa boyatıcam saclarımı kuafor dha mantıklı ama onlarnda aynı renklerı yakalayamadıklarını soyleyenler cok ustelık bnm saclarım cok seyrek dha fzla dokulmesnden korkyrm senn kuaforum oldukca ıı sanrm :44:
Yaa bende bu saç rengini istiyorumm ( nasıl OLacakk oo
benim saç rengim aynısı
palettein altın karamel ve dore bakırı karıştırıyorum aynı bu ren çıkıyo
tabi bunlar kamera önünde daha parlak çıkıyo saçları.ışıklardan felan.ama bu dediğim renkeleri yaparsan buna çok yakın bi ren elde dersin.tabi alt zeminn açık ren olması lasım tutması için