Saç Rengi ve Saç Boyama Pelin Sezgin'in sac rengi...

Bana hersey yakisirdaki Pelin Sezgin'in sac rengini cok begendim, nasil elde edebilirim o rengi? :26:
Su an tv'de kizlar gercekten cok hos ya, kendisine de cok yakismis...

bende dün kuaförde boyattım çikolata kahve isdemişdim ama saçlarımın uçları açık sarı diplerimde kahve idi ilk boya olduğu için birden koyulaşmasının iyi olmayacağını dediler 3 renk karışdırmış banada demedi renkleri çünkü acayip güzel bir renk çıkardı ortaya isde aynen pelin sezgine benzedi saçlarım yavaşca koyultup kahveye dönücem palette 3.65 çikolata kahve aldım kipadan kampanya vardı gliss şampuan hediyeli şimdilik kaldırdım dolaba 1 ay sonra deniyeceğim bu renge boyayanlar varsa nasııl oluyor yazarlarsa sevinirim bide çok koyu olmaması için 25 30 dk bekleticem kutuda yazana bakarsak koyu bi kahve olabilirde

Son düzenleme:

Sac rengini merak edip nasil elde ettigini soranlari ona yönlendiresin diye söylemiyor renkleri. Halbuki cok zor bir renk degil, ben elde ettim resmimi de koydum. Ilerde o rengi istersen verdigim karisimi uygula. Hatta sadece 7.43ü uygulayarak bakirligi daha yogun bir renk elde edebilirsin.
Burada Eda_deu isimli bir arkadasimiz kuaförün 3 rengi birden karistirip elde ettigi rengi tek bir boyayla kendisi elde etmisti. Kullandigi renk exicolor bal kumraldi. Exicolor iyi renkler veriyor gercekten, fiyati uygun olmasina regmen kaliteli. Tavsiye ederim. Benim uyguladigim renkler bunlar:

Bu arada o renk koyu tutabilir, az bekletirsen cok koyu olmaz yine de koyu tutar ilk boyamada. 3 zaten koyu kahve keske 4 veya 5 numarali renkleri tercih etseydin.

canım verdiğin bilgi için çoook teşekkür ederim evde karışdırıp boyama konusunda cesaretim yok hiç denemedim şimdi palette 3.65 koyu olur demişsin içime kurt düşdü kutuda gayet güzel bir kahve görünüyor açıkcası 4 lü 5 li başlayan renklerde bi garip geldi bana sarı kumral gibiydi ben şöyle denesem sizce nasıl olur 1 ay sonra bu boyam zaten biraz akıcak palette 3.65 elimde mevcut buna bayayıp 20 dk bekletsem fazla koyulaşmadan daha güzel olmazmı ? yada bana 3.65 boyayı çok koyu olmasını engellicek palette deluxe den bir renk tavsiye edermisiniz ikisini karışdırsam korkmadan

bal kumralı yanlız denıyorum ben o zaman doğrumu anladım tatlım çok fazla koyuluk istemiyorum hafif kızılımsılık olsun kafi benim için:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…