Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Exicolor 7.73 bal kumral![]()
ve
Exicolor 7.43 dore bakir![]()
Bu iki rengi karistirip boyayacagim. Bir miktar kirmizi boya da katmayi düsünüyorum. Umarim istedigim rengi elde ederim. Sonucu buraya yazarim.
Çok güzelmiş bu renk.
Canım daha önce de kataloğunu eklediğim bi boya markası var akos diye,o markada kızılın her tonu var nerdeyse.
![]()
Burda resimdekine yakın tonlar var,belki istediğin rengi burda bulabilirsin.
her boya fırmasının renk acılımı cok farklı gercekten .exicolor 7.43 dore bakır tonunu gorunce gercekten cok sasrdım .bakırlık eet ama dorelık hıc yok bu renkte.dore bakır daha cok tarcın tonlardadr.kolestonun aslında renk yelpazesı cok genıs onlara da bakabılrsınz .
Exicolor 86.40 Kızıl Bakır![]()
Bu renk aradigim renge benziyor aslinda, ama nasil tutar katalogtaki gibi mi cikar hic bilemem..
Exicolor 7.73 bal kumral![]()
ve
Exicolor 7.43 dore bakir![]()
Bu iki rengi karistirip boyayacagim. Bir miktar kirmizi boya da katmayi düsünüyorum. Umarim istedigim rengi elde ederim. Sonucu buraya yazarim.
tatlım tabandakı sacın ne renk .eger cok koyuysa acıcılık ısteyebılr .bu renk aradıgınz renge eet daha cok benzıyor .bırde bu renk dogal sacta yanı boyasız sacta ılk boyamada cok ıyı sonuc verıyor .bız arkadsımz sacını boyucaktık ,kendı sac rengı olan sıyahın ustune hıc acıcı vurmadan ,bu kolestonun en acık 9.1 tonlarında sarı serısınden boya alıp uyguladık .amacımz en acık sarıya hıc aıcıc vurmadan sıyah sacta karamelı yakalamaktı .ama sonuc bıldıgınz kızıl bakır cıktı ve gecekten cok guzel oldu cok begendık bız.bende saclarım da hep bal karamel bakır tonlarını kullandım .yıne sacım bal tonlarında dıbı gelms sekılde kuafore boyatmaya gıttıgımde rengı degstrmek ıstedım .oncelkıle suna dıkkat etmek gerekıyor.ornegın ;dore bakır dendıgınde o sacta cıkacak sonuc cok bellıdr dorelıgın yogun olup bakırın aralrda olmasdr.ben bole bı hataya dustum ,yanı bakır dore demek yernıe,kuafore dore bakır dems bulundum.saclarım bı boynadı bıldıgınz sarıya dondum.arada bul kızıllıklarısonra ztn begenmedıgımı belırrttıgımde o da uyarmsdı benı ,sen dore bakır dersen cıkacak sonuc dorelıgın yogunlugudr demsdı.neyse belkı alısırm dıe bekledım ama olmayınca ,kendım aldm sırf bakır ztn sacım bıldıgınz sarıydı onun uzerıne de bakırı vurunca ıstedıgım renge ulastım
![]()
Boyadim saclarimi, acik oldu rengi ve sarimsi oldu. Halbuki ben bakirligi yogun olsun istiyorum. Bi dahaki sefere 86.40 Kızıl Bakıra boyayacagim.
Tabandaki sac rengim biraz karisik. Dipten 5 parmak uzunlugundaki sac kendi dogal sac rengim üzerine boyanmis bakir kumral, yani dipler acik renk. Geri kalan kisim biraz daha koyu, siyahtan acmaya calistigim halde fazla acilmadi kahve ama kizil isiltilari var. Kendi orjinal sac rengim acik kumral o yüzden dip boya sorun olmuyor, her renk tutuyor.
Isim cok önemli katiliyorum sana. Bu konuya bak istersen arkadas cok güzel aciklamis.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/449155-sac-numaralari-demektir-sac-boyamadan-once-mutlaka-bilmeniz-gerekenler.html
Benim dore bakiri secmem iyi olmadi sanirim, dipler dore yani sari parliyor. Icine bir miktar kirmizi boya kattigim halde böyle oldu. Bu sekilde istedigim sac rengine ulasamam. En iyisi kizil bakiri deniyim ben cünkü benim istedigim hem kizillik hem de bakirlik..
Uzun uzun yazmissin canim cok tesekkür ederim cevabin icin.Istedigim sac rengini elde ettigimde saclarimin resmini buraya koyacagim ayrica kullandigim boyayi da sizlerle paylasacagim.
arkdaşlar ben başlığı yeni gördüm ondan şimdi yazıyorum ama pelin sezginin yarıştığı günün ertesinde ben twitterdan sormuştum. kuaföre boyatıyomuş hangi numara olduğunu bilmedğini söyledi :44: ama kızıl kahve diyorum ben hep dedi. kızılıığını yada kahvesini hangisini daha çok istersem söylüorum ona göre daha fazlasını katıyolar dedi. net bi bilgisi yok yani onun da kendi boyamıyormuş kızlar:97:
Sagol canim cevap icin ama ben elde ettim bu rengi.. Exicolor dore bakir 7.43 ile bal kumral 7.73ü esit oranlarda karistirdim ama cabuk sIkildim üzerine kizil bakir 86.40 boyadim. O yüzden o renge ait bir fotom yok ama Pelin Sezgin'in rengini elde etmek isteyen dedigim iki rengi karistirip boyayabilirler...